Najluđa žurka uz Idu Prester i Lollobrigidu na zatvaranju koncertne sezone u Domu kulture NS

0
228
Ida Prester/Phort: youtube.com printscreen
Oglasi

Ida Prester i Lollobrigida stižu u Novi Sad u petak, 30. juna da na najbolji mogući način i sa neverovatnom žurkom koju vam spremaju, zatvore koncertnu sezonu Doma kulture NS.

Ida jedinstvena je pojava u muzičkom svetu, ali i mnogo šire od toga. Njena specifična estetika, britki tekstovi i čudesne plesne melodije dovele su je do statusa balkanske indie pop ikone.

Ida Prester: Konstrakta je možda samo glič u matriksu, ali ujedinila je sva naša plemena, zastave i entitete…

Svojom beskrajnom pozitivnom energijom zarazila nas je još pred 17 godina kad se pojavila Lollobrigida i prodrmala muzičku scenu regiona.

Suludi kostimi, pomaknuti tekstovi i punk stav osvojili su festivalske bine i radio stanice. Od tada generacije odrastaju uz “Casio i šljokice” i “Bivšu curu”, a bodre se uz “Ja se resetiram” i “Sutra je dan”.

Na njenim koncertima publika peva u glas stare Lollobrigida hitove, kao i nove pesme s Idinog solo albuma.

Ida Prester i Lollobrigida je electro pop bend poznat po neverovatnoj energiji živih nastupa. Plesni ritmovi pulsirajući basevi, neobični tekstovi i harizmatična front girl odvešće vas na putovanje od diska 80ih, preko furioznog punka do letnjih morskih terasa.

Ulaznice su u prodaji po promo ceni od 1.300 dinara (ograničen broj) i mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Gigstixa, kao i onlajn. Posle rasprodaje promo ulaznica, redovna pretprodajna cena biće 1.500 dinara.

Ulaznice za studente su po ceni od 800 dinara i mogu se kupiti u centralnoj biletarnici Gigstixa u Pariskom magazinu uz indeks ili studensku karticu.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime