Home»Muzika»Ida Prester: Konstrakta je možda samo glič u matriksu, ali ujedinila je sva naša plemena, zastave i entitete…

Ida Prester: Konstrakta je možda samo glič u matriksu, ali ujedinila je sva naša plemena, zastave i entitete…

4
Shares
Pinterest Google+
Ida Prester/Phoro: SKC Kragujevac promo
Ida Prester/Phoro: SKC Kragujevac promo

Pevačica Ida Prester, frontwoman benda  Lollobrigida, ocenila je danas da je predstavnica Srbije na Pesmi Evrovizije, Ana Ðurić Konstrakta, uspela “sve što decenijama nisu uspeli Dejtoni, NGO-ovi ni visoki evropski predstavnici”.

 

“Uspela je neobična žena s lavorom. Pametna, draga i van svih klišea. Čitam naslove i komentare,. Cela regija svim srcem navija, Konstrakta je naša. Sva plemena, zastave i entiteti”, napisala je Prester na svom Facebook profilu.

Sve sto desetljecima nisu uspjeli dejtoni, NGO-ovi ni visoki europski predstavnici, uspjela je neobicna zena s lavorom….

Posted by Ida Prester on Friday, May 13, 2022

Posle jučerasnjeg plasmana Konstrakte u finale Evrovizije sa pesmom “In corpore sano”, Prester je ocenila da je njeno prihvatanje “možda samo glič u matriksu, iluzija ili utopija, ali baš budi nadu”.

UMETNICA JE U FINALU… KONSTRAKTA VEĆ OSVOJILA EVROPU, SAMO JOŠ DA POBEDI U SUBOTU – PA SVI U GLIBOVAC

“Takav je taj naš Balkan, stari zavodnik. Taman kad ga prekrižiš i odustaneš, on izvede neku magiju i opet mu sve veruješ. A možda stvarno najbolje tek sledi”, zaključila je Prester.

Previous post

Dino Jelusić posle prvog nastupa kao član Whitesnakea: Nedostaje mi pozicija frontmena…

Next post

Dead Can Dance i drugi put oduševili Beograđane... Pogledajte kako je bilo u Štark Areni

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *