Najelegantniji Novogodišnji matine i ove godine na Kolarcu 31. decembra

0
204
Photo: Promo (Kolarčeva zadužbina)
Oglasi

Kolarčeva zadužbina i ove godine organizuje Novogodišnji matine koji obuhvata bogat i brojne goste, a zvezda matinea će biti Sava Vemić, višestruko nagrađivani operski pevač uspešne međunarodne karijere.

Kolarac je prošle godine počeo sa novogodšnjom proslavom u formi matinea koji smo najavili kao najelegantniji Novogodišnji matine u gradu i smatramo da smo opravdali taj epitet, jer je čitav program bio ekskluzivan i u skladu sa vrednostima koje neguje naša Zadužbina.

Novogodišnji matine na Kolarcu

Ovogodišnji matine je u nedelju, 31. 12. i počinje u 16 časova, uz zvuke orgulja, koje se retko gde mogu čuti, i muziku od Baha do Bitlsa.

– Kao i prošle godine, i ovog puta ćemo dodeliti priznanja za trajni doprinos muzičkom životu Beograda, dvojici legendarnih umetnika, stogodišnjaka – zvezdi i pioniru jugoslovenske džez scene, Vojislavu Bubiši Simiću i čuvenom dirigentu Mladenu Jaguštu – kažu iz Kolarca.

Nakon toga počinje koncert na kojem nastupa Kolarčev Fly Me to the Moon Jazz Quintet sa pevačima i specijalnim gostima, dok zvezda večeri Sava Vemić u Beograd dolazi pravo sa najvećih svetskih operskih scena.

S obzirom da ovogodišnji matine nosi naziv Fly Me to the Moon, slušaćemo muziku Kola Portera, Frenka Sinatre, Dina Martina i drugih.

Posle koncerta, prisutne očekuje divno druženje u prostoru Kolarca, koji ove godine dekoriše svetska a naša umetnica, Aleksandra Stratimirović (prošle godine je to bila Dragana Ognjenović) uz muziku DJ Marsha, ukusnu hranu i odličnu selekciju vina.

– Pridružite nam se da zajedno dočekamo Novu 2024. godinu u sjajnoj atmosferi i ambijentu hrama muzike i kulture, našeg Kolarca – poručuju iz Kolarčeve zadužbine.

Podsećamo i da je Kolarac izašao u susret vernim posetiocima i uveo sistem onlajn prodaje tako da je prvi događaj za koji možete oline nabaviti ulaznice upravo Novogodišnji matine.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime