Savršeni marginalci (ex Hladno pivo) u Domu omladine praše prva tri albuma kultnog benda

0
1537
Savršeni marginalciPhoto: Long Play promo
Oglasi

Bend Savršeni marginalci u kom su, od četvorice članova, njih trojica deo doskorašnje postave Hladnog piva, održaće koncert 15. marta 2024. u sali Amerikana Doma omladine Beograda, na kom će svirati pesme sa prva tri albuma legendarnog pank-rok sastava – “Džinovski” (1993), “G.A.D.” (1995) i “Desetka” (1997).

Marginalce su formirali Zoran Subošić Zoki (gitara), njegov brat Mladen Subošić Suba (bubanj) i Krešimir Šokec Šoki (bas gitara), a priključio im se za mikrofonom Hrvoje Krmpotić Krmpa, poznat iz HC benda Deafness by Noise.

Savršeni marginalci u Amerkani

Posle razlaza Hladnog piva, upravo je ono što rade Savršeni marginalci to što već duži niz godina traže i za čim žale pre svega stari HP fanovi koji su odrasli uz ljutu pank fazu benda i nikako nisu mogli da prihvate stilsko širenje i prelazak iz klubova u veće koncertne prostore.

Prve svirke novoformirane postave, u Rijeci i Zagrebu, pokazale su ono što će se nesumnjivo desiti i u Beogradu. Od uvodne, “Dobro veče”, uz ekspresno euforičnu reakciju publike, kreće dvočasovna pankerska brzometna vožnja kroz rani opus Piva, gde se, uz pesmu po kojoj su Savršeni marginalci dobili ime, nižu “Pjevajte nešto ljubavno“, “Ne volim te“, “Trening za umiranje“, “Princeza“, “Buntovnik“, “Šank“, “Rigoleto“, “Nema više“, “Fur Immer Punk“, “Utjeha kose“… Posetioci kao “začin“ mogu, ipak, da očekuju i poneku žešču pesmu iz kasnije faze Piva – “Debeli“, “Teško je ful biti kul“…

Savršeni marginalciPhoto: Long Play promo

– Jedva čekamo nastup u Beogradu – ne skriva Zoran Subošić Zoki. – Kako nismo svirali 14 meseci zbog raznoraznih peripetija, možemo samo da obećamo pravu pank žurku i znoj, te brdo pozitivne energije, Biće to dan za pamćenje.

Ulaznice za koncert Marginalaca možete nabaviti po ceni od 1.800 dinara putem servisa Tickets.rs i eFinity.rs.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime