Na 10. godišnjicu smrti prvi put objavljen audio snimak zabranjenog intervjua sa Ejmi Vajhhaus: Pijem od 12 godine, obožavam viski…

0
301
Oglasi
Ejmi Vajnhaus/Photo: YouTube printscreen
Ejmi Vajnhaus/Photo: YouTube printscreen

U nikada do sada objavljenom audio zapisu, legendardna Ejmi Vajnhaus priznala je da je imala problema sa alkoholom još od svoje dvanaeste godine. Audio snimak je objavio britanski The Sun.

– Obožavam viski. Jednostavno obžavam viski. Pijem ga već osam godina, gotovo svakog dana. Znate onaj osećaj kada ste klinka i želite da budete malo pijaniji od svih ostalih? E, onda pijete viski – govori Ejmi na snimku.

The Sun je objavio snimak intervjua koji je do sada bio zabranjen povodom deset godina od njene smrti. Ejmi je preminula 23. jula 2011. godine, a prema zvaničnim nalazima, zbog trovanja alkoholom.

ISPOVEST LJUBAVNICE EJMI VAJNHAUS: BILE SMO U VEZI, ALI BILO JE OČIGLEDNO DA JE MUČI PITANJE – MUŠKARCI ILI ŽENE

Snimak je, kako je ispričao njen otac Mič u intervjuu za pomenuti medij, nastao kada je Ejmi imala dvadeset godina, neposredno pre nego je objavila svoj debi album. Audio možete da preslušate OVDE.

– Voleo bih da Ejmi pamtimo po njenim uspesima, a ne samo po alkoholu, drogi i problematičnim vezama. Ona je bila mnogo više od toga – rekao je otac legendarne pevačice.

KAKVA JE BILA “PRAVA” EJMI VAJNHAUS? OTKRIVA NOVI FILM KOJI BBC SNIMA POVODM 10 GODINA OD SMRTI KULTNE PEVAČICE…

On je u intervjuu takođe izjavio da je Ejmi imala “snažan karakter”, uprkos činjenici što je na kraju umrla od svojih poroka.

– Nije istina da porodica nije pokušavala da joj pomogne. Mi smo uradili sve što smo mogli, uključujući i njene prijatelje i njen menadžment, ali znate, ona je bila odrasla devojka. Imala je dvadeset sedam godina, živela je sa svojim partnerom i bila je bogata. Nije bilo lako kontrolisati je – rekao je njen otac u intervjuu.

Mič, njen otac, i Dženis, njena majka, napravili su nakon Ejmine smrti neprofitnu fondaciju koja nosi njeno ime, a koja pomaže deci i mladim ženama da nauče o problemima koje adikcija nosi sa sobom.

HL/Izvor: nova.rs

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime