Morisi u bolnici, otkazao koncerte, a Capitol Records neće da mu objavi novi album…

0
146
Morisi/Photo: press promo
Oglasi

Morisi je trenutno u bolnici pod medicinskim nadzorom zbog fizičke iscrpljenosti, što je rezultiralo otkazivanjem njegovih nastupa u Los Anđelesu i Južnoj Americi.

Bivši pevač grupe The Smiths trebalo je da održi dva koncerta u Kaliforniji povodom proslave 20. godišnjice izlaska albuma “You Are The Quarry” iz 2004. godine, ali su nastupi otkazani zbog “nepredviđenih okolnosti”. Morisijev menadžer Doni Knutson putem društvenih mreža objasnio je šta se zapravo dogodilo.

Gde ste bili kad ste joj trebali? Morisi popi***o zbog silnih izliva tuge slavnih posle smrti Šinejd O’Konor

“Morisi je pod medicinskim nadzorom zbog fizičkog iscrpljenja. Prepisano mu je mirovanje od dve nedelje i ostaće u Cirihu”.

Osim otkazivanja dva najavljena nastupa u Los Anđelesu, pevač je otkazao i nastupe u Južnoj Americi koji su trebali da počnu 3. februara u Meksiko Sitiju.

Otkazivanje njegovih nastupa i hospitalizacija dešavaju se usred neke vrste krize koju Morisi prolazi u odnosima sa svojom sada već bivšom diskografskom kućom Capitol Records, koja je odlučila da ne objavi njegov novi studijski album “Bonfire of Teenagers”.

Morisi puca od muke: Capitol Records podržava satanizam Sema Smita, a pretnja im je moj album…

U oktobru je Morisi izjavio da će mu pomenuta diskografska kuća vratiti album za određenu cenu, i izjavio:

– Ovaj album je snimljen u januaru 2021. i Capitol ga je potpisao ali ga nije objavio i sada su spremni da mi vrate album za određenu cenu. Bilo je poprilično traumatično i prilično tužno jer kada nešto snimite, želite da to bude odmah dostupno, a prošlo je već dosta vremena. Za mene je to bila vrlo lična stvar i činjenica da nije objavljen album bila je mučenje.

Lepo je to Morisi “spakovao” – na novom albumu gostuju mu Igi Pop, Majli Sajrus, članovi RHCP…

Album je prvobitno trebalo da bude objavljen u februaru 2023., a navodno su ga producirali Elton Džon, Ozi Ozborn i saradnik Post Malonea Endrju Vat, a gostovali su Majli Sajrus, Čad Smit i Flea iz Red Hot Chili Peppersa kao i Igi Pop. Međutim, krajem 2022., Morisi se ne samo dobrovoljno povukao iz bilo kakve saradnje s diskografskom kućom Capitol Records, nego je takođe otkrio da je Majli Sajrus zatražila da se njena pesma povuče s albuma.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime