Lepo je to Morisi “spakovao” – na novom albumu gostuju mu Igi Pop, Majli Sajrus, članovi RHCP…

0
335
Morisi/Photo: press promo
Oglasi

Kao što je ovih dana najavljeno, novi album Morisija “Bonfire Of Teenagers” će za područje Severne Amerike objaviti Capital Records, dok diskografska kuća za Evropu i ostatak sveta još nije poznata.

Naime, Morisi je još 2021. godine objavio da će njegov 14. samostalni album objaviti diskografska kuća koja ponudi najviše (ili najmanje), napisavši pri tom: “Najgora godina mog života završava s najboljim albumom mog života”.

Morisi na koncertu predstavio novi singl… Zove se “I Am Veronica” i evo kako zvuči

Međutim, izlazak albuma je prolongiran, a prema najnovijim informacijama biće objavljen početkom 2023. godine i to najverojatnije u februaru.

Za sada je takođe poznato da će na novom albumu “Bonfire Of Teenagers” gostovati Majli Sajrus, Igi Pop, kao i članovi grupe Red Hot Chili Peppers – Fli i Čed Smit, kao i bivši gitaristi Džoš Klinghofer i Džesi Tobijas. Album je producirao čuveni Endrju Vat, koji je ujedno i kao muzičar učestvovao u stvaranju pjesama.

Ipak nisu preležali dečije bolesti… Morisi i Džoni Mar se prepucavaju po medijima, pišu otvorena pisma, prozivaju se po društvenim mrežama…

Otkriveno je i da ugovor s Capitol Records za objavu albuma “Bonfire Of Teenagers” takođe uključuje prava na reizdanje Morisijevih solo albuma “Southpaw Grammar”, “You Are The Quarry”, “Ringleader Of The Tormentors”, “Years Of Refusal” i “World Peace Is None of Your Business” na vinilu.

Prvi put objavljen singl na kojem Dejvid Bouvi i Morisi pevaju hit Marka Bolana i T-Rexa

Morisi već neko vreme svira naslovnu pesmu s albuma “Bonfire Of Teenagers” na aktuelnoj turneji, a već ranije je rekao da je pesma inspirisana bombaškim napadom u Manchester Areni. U novembru Morisi kreće na turneju po Severnoj Americi. Turneja “Live In Concert” počinje u Ontariju u Kaliforniji u petak 11. novembra, a potom sledi još deset nastupa po Severnoj Americi.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime