Morisi puca od muke: Capitol Records podržava satanizam Sema Smita, a pretnja im je moj album,,,

0
230
Morisi/Photo: press promo
Oglasi

Britanski muzičar Morisi objavio je poruku na svom sajtu koja upućuje da je “mrtav” njegov album koji je trebalo da objavi diskografska kuća Capitol records.

Pevač je na morrisseycentral.com stavio “RIP” uz omot nesuđenog albuma, koji je prema najavama od prošle jeseni trebalo da se pojavi u februaru.

Morisi objavio otvoreno pismo: Nisam ultradesničar, lešinari cancel kulture hoće da me sahrane…

Krajem prošle godine Morisi je iznenada prekinuo saradnju sa izdavačem, a “Bonfire of Teenagers” je ostao u njihovom posedu.

“Capitol records iz Los Anđelesa ponosno promoviše ‘satanizam’ pevač) Sema Smita, a ipak smatra da je čestita istina stvarnog ‘Bonfire of Teenagers’ njihova najveća pretnja i neće ga objaviti uprkos ugovornoj obavezi i obećanju da će to učiniti”, naveo je pevač u poruci.

U prethodnom unosu na Morisijevom sajtu, navodi se da je muzičar “previše raznovrsan” za Universal Music Group i da njihov Capitol Records neće, nakon svega, objaviti “Bonfire of Teenagers” “istovremeno nastavljajući da ga drže”.

Morisi objavio “Rebels Without Applause”, prvi singl posle tri godine… i da, mnogo liči na The Smiths

“Iako je Morisi zvanično potpisao za Capitol, nema pomena o njemu na njihovom sajtu ili na spisku izvođača. Iako je Morisi rekao da ne veruje da je Capitol records Los Anđeles ugovorio ‘Bonfire of Teenagers’ kako bi ga sabotirao, brzo je došao do tog uverenja”, navodi se na muzičarevoj strani.

Smit je nastupio sa Kim Petras na nedavnim Gremi i potom Brit nagradama izvodeći pesmu “Unholy” (Nesveto) odeven u đavola sa ikonografskim prizorima pakla.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime