Misteriozni nestanak mladog glumca iz filma “Betoven” i dalje niko ne ume da objasni…

0
288
Džozef Dejvid Volfgang Pihler, screenshot
Oglasi

Džozef Dejvid Volfgang Pihler je američki bivši dečji glumac. Karijeru je započeo u ranoj mladosti. Imao je samo četiri godine kada je počeo da glumi, a sa šest godina se pojavio u reklami. Možda je najpoznatiji po ulogama u “Varsity Blues” (1999) i 3. i 4. filmu “Betoven”.

Nestao britanski glumac Džulijan Sands na planinarenju u Kaliforniji

Njegova poslednja uloga biča je u nezavisnoj drami “Deca na njihove rođendane” (2002).

A kada je imao samo 18 godina nestao pod misterioznim okolnostima 5. januara 2006. godine u blizini svog rodnog grada Bremertona u Vašingtonu. Njegova porodica je 16. januara zvanično prijavila nestanak policiji.

Poslednji kontakt Pihler je imao sa prijateljem, kojeg je pozvao posle 4 sata ujutro 5. januara. Prema prijatelju, Pihler je pio i bio je “neutešan” tokom razgovora.

Pre nego što je spustio slušalicu, Džo mu je rekao da će ga nazvati za sat ili nešto više – ali poziv nikada nije stigao i od tada se niko nije čuo s njim.

Četiri dana kasnije, 9. januara, njegov automobil pronađen je parkiran u blizini vodene površine u Pihlerovom rodnom gradu Bremertonu u Vašingtonu.

Unutra je bila poruka, koja je sadržala dve stranice poezije, kao i rečenice u kojima se Pihler izvinio što nije bio bolji uzor svom mlađem bratu. Takođe je napisao da njegove stvari treba da idu njegovom bratu i sestri.

U Los Anđelesu nestala poznata glumica iz serije “Doctor Who”, porodica pokrenula kampanju na mrežama, obaveštena i policija…

Pošto je pročitala belešku, policija veruje da je Pihler možda sebi oduzeo život, ali porodica mladog glumca nikada nije bila uverena u to.

Njegova majka je otkrila da joj je detektiv rekao: “Ne znam kako da vam ovo kažem, a da ne zvuči jako loše, ali u suštini mislim da je vaš sin mrtav, i mogli bi da prođu meseci da se on pojavi u vodi”.

Kati nikada nije poverovala da je poruka njenog sina oproštajna.

– Ostavio je tu poruku rekavši da želi da počne ispočetka – rekao je njegov brat Metju.

Ipak, šta se tačno dogodilo talentovanom mladom glumcu, ostaje velika misterija.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime