Metallica optužena za licemerje… Pevač im se leči od alkoholizma, a oni reklamiraju svoj viski

0
621
Oglasi
Metallica/Photo: facebook@Metallica
Metallica/Photo: facebook@Metallica

Gitarista grupe Metallica Kirk Hemet ovih dana privukao je pažnju javnosti izjavom da grupa nema ništa protiv prodaje viskija Blackened, koji je nastao uz pomoć njihove muzike, uprkos dugogodišnjoj borbi sa zavisnoššu od alkohola pevaca grupe Džejmsa Hetfilda.

Naime viski Blackened napravljen je uz veliki uticaj muzike grupe Metallica koja se glasno puštala kroz subwoofer toekom zrenja viskija u bačvama. S druge strane, zbog Hetfildove zavisnosti grupa je prošle godina čak bila primorana da odloži veliku australijsku turneju.

METALLICA PUŠTA U PRODAJU LIMITIRANU SERIJU SVOG VISKIJA… SAZREVAO JE U PODRUMU U KOJEM JE TREŠTALA – METALLICA

Međutim, Kirk Hamet u intervjuu za Daily Star izjavio:

– Ne možete da uporedujete te dve stvari. Džejmsova želja da se izleči je njegova lična i emocionalna stvar. Činjenica da proizvodimo, flaširamo i prodajemo alkohol potpuno nema veze s tim. Na vama je hoćete li da pijete ili ne. Mislim da možemo da prodajemo šta god želimo. Da sam dijabetičar ne znači da ne bih smeo da prodavajem slatkiše – izjavio je gitarista grupe Metallica i na kraju dodao: – Toliko toga smo proživeli zajedno da smo postali braća. Volimo se čak i ako se ponekad mrzimo. Ali tako je to uvek među braćom. Povezani smo do kraja života. Ako jednoga dana kažem da napuštam Metallicu ljudi će svejedno govoriti: “Pa to je onaj tip iz Metallice”.

Njegovo objašnjenje ipak nije oduševilo čitaoce, koji su njegove stavove o viskiju i poređenje alkoholizma i dijabetesa nazvali – licemernim.

HL/Izvor: nacional.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime