Home»Fun»Metallica pušta u prodaju limitiranu seriju svog viskija… sazrevao je u podrumu u kojem je treštala – Metallica

Metallica pušta u prodaju limitiranu seriju svog viskija… sazrevao je u podrumu u kojem je treštala – Metallica

4
Shares
Pinterest Google+
Blackened,Metallica, promo
Blackened,Metallica, promo

Metallica je pustila u prodaju limitirano izdanje viskija Blackened. Kako kažu, razlika između standardnog i limitiranog izdanja je – u muzici koja je svirala toekom procesa starenja, javlja Ultimate Classic Rock.

Nakon što je početkom 2018. najavljen Blackened, otkriveno je da u prostorji gde su bačve s viskijem uskladištene trešti glazba Metallice, što omogućava viskiju da prodre dublje u bačvu, a time dođe i do poboljšanja ukusa.

Blackened,Metallica, promo
Blackened,Metallica, promo

U objavi za medije povodom izlaska pomenutog limitiranog izdanja, otkriveno je da je novu set listu sastavio glavni destiller i tehnolog Rob Ditrih. Time je po prvi pua neko izvan benda odabrao pesme.

– Kada sam je čuo, zavoleo sam Robovu listu i raznolikost pesama – rekao je bubnjar Lars Ulrih. – Sviđa mi se što je odabrao dve dublje pesme s turneje “Damaged Justice”, sviđa mi što su obe ere “Binge & Purge” i “Through the Neve”r zastupljene, a čak se dotakao i albuma “Helping Hands”, tako da se vidi da nije površno pristupio zadatku.

Viski će se prodavati u kutiji s dva 12″ oslikana vinila, na kojima će se naći pesme korišćene u procesu stvaranja, kao i prvo izdanje Bleckened magazina.

HL/Izvor: soundguardian.com

Previous post

Ovako zvuči gitara u "Gimme Shelter" kad se skloni sve ostalo... i priča o Kitu Ričardsu i slavnom "izgubljenom" instrumentu

Next post

25 godina kasnije... Objavljeno reizdanje albuma "Scarps '94" kruševačkog kultnog benda Scarps

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *