Metal je ponovo u trendu…. Heavy Music Awards seli se u drugu najveću arenu u Londonu

0
295
Metallica/Photo: YouTube printscreen
Oglasi

Dodela Heavy Music Awards 2023. održaće se u OVO Areni Wembley, drugoj najvećoj areni u Londonu.

Dodela godišnje muzike nagrade Heav Music Awards kojom se slave najbolji u heavy muzici prvi put je pokrenuta 2017. u londonskom House of Vans, s kapacitetom od samo 850 posetilaca. Prošlogodišnji HMA održan je u malo većem O2 Forum Kentish Townu, koji prima 2.300 gledalaca, a sada se HMA sele u drugu po veličini arenu u Londonu koja ima kapacitet od 12.500 sedećih mjesta. Dodela nagrada Hevay Metal Awards održaće se 26. maja 2023. Izvođači koji su do sada potvrdili svoj nastup su: Slipknot, Metallica, Bring Me The Horizon i Enter Shikari.

Novinar: Imate li nešto zajedničko sa Iron Maiden? Eksl Rouz: Nadam se da ne! Da li je ovo najveći heavy metal dokumentarac svih vremena…

Šon Krajan iz grupe Slipknot, čestitao je organizatorima sledećim rečima:

– Heavy Metal Awards je pokazao svoju predanost našoj kulturi predstavljajući ono najbolje u našoj zajednici s kontinuiranim fokusom na isticanje umetnika u usponu.

Kraljevstvo heavy metala… Da li znate koja zemlja ima najviše metal bendova po glavi stanovnika?

Organizatori Heavy Metal Awards Dejv Bradli i Endi Pričar su tim povodom izjavili:

– Neizmerno smo ponosni što donosimo Heavy Music Awards u OVO Arenu Wembley, bet sumnje jednu od najprestižnijih muzičkih dvorana na svetu. Neumorno smo radili tokom poslednjih šest godina da izgradimo HMA u platformu koja dolikuje sceni koja pršti talentom i kreativnošću. Preseljenjem u OVO Arenu Wembley, ostvarujemo svoju ambiciju da stvorimo događaj koji će na najbolji mogući način prepoznati i nove i etablirane talente. Nestrpljivi smo da iskažemo svoju dobrodošlicu muzičarima, industriji i obožavaocima u ovu spektakularnu arenu u maju 2023. za ono što obećavamo da će biti nezaboravno veče i sjajan način da započnemo još jedno epsko muzičko leto.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime