Merilin Menson pušten iz zatvora, advokat optužbe za pljuvanje snimateljke nazvao “smešnim”

0
265
Oglasi
Merilin menson/Phptp: facebook@MarilynManson
Merilin Menson/Photo: facebook@MarilynManson

Merilin Menson je bio u zatvoru od 2. jula nakon što se predao policiji u Los Anđelesu po poternici zbog navodnog napada “sa pljuvanjem” na video snimatelja, na koncertu 2019. u Nju Hempširu.

Roker, čije je pravo ime Brajan Vorner, tereti se za dve prekršajne tačke napada povezanih sa incidentom od 18. avgusta 2019. godine u amfiteatru u Gilfordu u kome je Menson nastupio.

Podaci iz Odeljenja šerifa okruga Los Anđeles pokazuju da je Menson od 2. jula bio pritvoren u losanđeleskom zatvoru.

ZVEZDA “IGRE PRESTOLA” ZVANIČNO PODIGLA TUŽBU PROTIV MENSONA: TERAO ME JE NA S**S UZ DROGU I POD PRETNJOM SILE

Antoni Burpi, šef policije u Gilfordu, potvrdio je juče američkim medijima da se roker predao vlastima, a da je Menson procesuiran i pušten uz kauciju.

– Zadovoljni smo odlukom gospodina Vornera da se konačno odazove nalogu za hapšenje koji je raspisan od 2019 – rekao je Burpi.

ESME BJANKO IZ “IGRE PRESTOLA”: MENSON JE ČUDOVIŠTE, ZLOSTAVLJAO ME NA NEZAMISLIVE NAČINE…

U maju, nakon što je policija objavila nalog za hapšenje, Mensonov advokat je rekao na TV stanici NBC10 u Bostonu da je tvrdnja o napadu na video snimatelja “smešna”.

– Svako ko je prisustvovao koncertu Merilin Mensona zna da on voli da bude provokativan na sceni, posebno ispred kamera. Ova prekršajna prijava pokrenuta je nakon što smo od snimatelja primili zahtjev da isplatimo 35.000 dolara zato što je mala količina pljuvačke došla u kontakt s njenom rukom. Pošto smo zatražili dokaze o navodnoj šteti, odgovor nikada nismo dobili – rekao je advokat i dodao:

– Cela ova tvrdnja je smešna, ali i dalje ćemo sarađivati s vlastima, kao što smo to činili i do sada.

Roker bi trebalo da ima suđenje u Nju Hempširu, ali datum još nije objavljen. Ako bude proglašen krivim, muzičaru preti moguća maksimalna kazna od jedne godine zatvora i novčana kazna od 2.000 dolara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime