Home»Muzika»Zvezda “Igre prestola” zvanično podigla tužbu protiv Mensona: Terao me je na s**s uz drogu i pod pretnjom sile

Zvezda “Igre prestola” zvanično podigla tužbu protiv Mensona: Terao me je na s**s uz drogu i pod pretnjom sile

9
Shares
Pinterest Google+
Merilin Menson, Esme Bjanko/Photo: facebook/printscreen
Merilin Menson, Esme Bjanko/Photo: facebook/printscreen

Britanska glumica Esme Bjanko (38), koja se proslavila u seriji “Igra prestola”, podnela je tužbu protiv bivšeg dečka, muzičara Merilina Mensona (52) za silovanje i nasilno ponašanje prema njoj.

Ona je 15. žena koja je optužila poznatog muzičara za seksualno zlostavljanje.

Ona tvrdi da ju je Menson silovao u maju 2011. godine i u jednom delu tužbe stoji da ju je “uz drogu i pod pretnjom sile naterao na seksualna dela”.

FBI SE UKLJUČIO U ISTRAGU NOVIH OPTUŽBI PROTIV MERILINA MENSONA

U tužbi se još spominje i da ju je seksualno iskorišćavao dok je bila “u nesvesti ili u stanju u kojem nije mogla da pristane na takav čin”, piše Rolling Stone.

ESME BJANKO IZ “IGRE PRESTOLA”: MENSON JE ČUDOVIŠTE, ZLOSTAVLJAO ME NA NEZAMISLIVE NAČINE…

Mensona takođe tuži i zbog kršenja američkog Zakona o zaštiti žrtava trgovine ljudima. Naime, Bjanko tvrdi da joj je na prevaru obećao mogućnosti za rad u SAD, za koje je znao da se nikada neće ostvariti.

“Mešajući se u postupak izdavanja vize gospođe Bjanko, uspeo je da je kontroliše”, stoji još u tužbi.

Sve je počelo kada je Menson pitao Bjanko da glumi u spotu za pesmu “I Want to Kill You Like They Do in the Movies”, koji nikada nije objavljen. Kaže da je tokom snimanja jedva spavala i jela i da joj je Menson davao kokain.

MRAČNA STRANA MERILINA MENSONA… ZAMIŠLJAO SAM KAKO JOJ RAZBIJAM LOBANJU ČEKIĆEM

– Bio je nasilan, vezivao me je kablovima, udarao bičem, koristio se*sualne igračke. Osećala sam se prestravljeno, ali sam rekla samoj sebi: “Menson je samo teatralan. Stvorićemo veliku umetnost” – rekla je ranije glumica.

VES BORLAND, BIVŠI GITARISTA MERILINA MENSONA: SVE OPTUŽBE SU JE*ENO ISTINITE…

Bjanko tvrdi da su prvo bili u vezi na daljinu, a otkrila je i intimne detalje i rekla da ju je Menson grizao tokom odnosa. Početkom 2011. godine je iz Engleske otišla u Los Anđeles da živi sa njim. On joj je potom diktirao kada može da spava, što može da obuče i kada može da izađe iz stana.

– Osećala sam se kao njegov zatvorenik. Dolazila sam i odlazila kada je on želeo. Kontrolisao je s kim sam pričala. Porodicu sam zvala skrivajući se u ormaru – ispričala je ranije glumica, a Menson joj je navodno više puta nožem rezao stomak. 

– Sećam se samo da sam ležala i nisam se borila. Bio je to poslednji trenutak u kom sam izgubila svaki osećaj nade i sigurnostI – ispričala je glumica tada.

Pobegla je iz Mensonove kuće u junu 2011. dok je on spavao. Tome je prethodio incident kada ju je Menson jurio sekirom oko kuće.

Diskografska kuća Loma Vista Recordings raskinula je nedavno ugovor s Merilinom Mensonom nakon što ga je pet žena optužilo za seksualno zlostavljanje, mučenje, pa čak i silovanje.

HL/Izvor: rollingstone.com

Previous post

Plamen... Posthumna zbirka stihova, proze i liustracija Leonarda Koena u maju stiže na srpskom

Next post

Džeger na aukciji prodaje haljine pokojne devojke, kreatorke Loren Skot, a novac donira studentima umetnosti...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *