Home»Muzika»Esme Bjanko iz “Igre prestola”: Menson je čudovište, zlostavljao me na nezamislive načine…

Esme Bjanko iz “Igre prestola”: Menson je čudovište, zlostavljao me na nezamislive načine…

5
Shares
Pinterest Google+
Esme Bjanko/Photo: Game of Thrones
Esme Bjanko/Photo: Game of Thrones

Esme Bjanko, koja je glumila Ros u “Igri prestola”, optužila je Marilina Mensona za zlostavljanje, otišavši toliko daleko opisujući ga kao “čudovište koje je gotovo uništilo”. Tvrdnje britanske glumice dolaze desetak dana pošto su Mensonova bivša verenica Evan Rejčel Vud i još četiri žene izjavile da je i njih shock-rocker zlostavljao.

U intervjuu za njujorški časopis The Cut, Bjanko je iznela detalje o burnoj vezi s Mensonom. Iako ga je dotad već nekoliko godina poznavala platonski, stvari su fizički počele da se odvijaju 2009. na snimanju spota za njegovu pesmu “I Want to Kill You Like They Do in Movies”. Glumica kaže da je Mensonovo nasilje nad njom započelo tokom nastanka video spota, kada joj je rekao: “Moraćete da se pretvarate da volite da vas maltretiram”.

GLUMAC KORI FELDMAN I PEVAČICA FIBI BRIDŽIS OTKRILI DA SU I ONI BILI NA METI ZLOSTAVLJANJA MERILINA MENSONA

Bjanko se priseća da su granice između glume i stvarnosti postale nejasne, a Menson joj je davao kokain, vezivao kablovima, bičevao i koristio bolnu električnu igračku za seks na ranama koje je zadobila od vezivanja. Tada je imala 26 godina i uveravala samu sebe da je usred i pored nasilja stvorila emotivnu vezu s Mensonom. Video spot za pomenutu pesmu nikad nije prikazan, a Menson je glumici dao nekoliko izgovora zašto nije objavljen.

Njih dvoje su tada započeli vezu i na kraju počeli zajedno da žive. Zlostavljanje se navodno nastavilo u njegovom domu u zapadnom Holivudu, dok se Bjanko prisetila da je Menson grizao bez pristanka tokom seksa, pa čak je u jednom trenutku i posekao nožem.

– U osnovi sam se osećala kao zarobljenica – rekla je Bjanko. – Dolazila sam i odlazila na njegovo zadovoljstvo. U potpunosti je kontrolisao i s kim sam razgovarala. Sećam se da sam poridicu zvala telefonom skrivena u ormaru.

DITA VON TIZ BRANI MENSONA: NIJE ME ZLOSTAVLJAO, RAZVELI SMO SE JER ME VARAO I DROGIRAO SE…

Posle nekoliko meseci zajedničkog života, Menson je navodno sekirom progonio Bjanko oko njihove kuće, nakon čega je ona pobegla i prekinula vezu s njim.

Ona se kasnije udružila s Evan Rejčel Vud kako bi svedočile o njihovim nasilnim vezama pred senatom države Kalifornija. Kao i Vud, u to vreme nije imenovala Mensona kao svog zlostavljača.

HL/Izvor: ravnododna.com

Previous post

Pogrešio sam, bio sam glup, žao mi je... Džastin Timberlejk se javno izvinio Britni Spirs i Dženet Džekson

Next post

Hitno saopštenje Antonija Pušića: Mi Rambo Amadeus, Kilotzar, glavom i bradom, obznanjujemo...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *