Massimo Savić morao je da odsvira 42 koncerta besplatno, da bi vratio dug…

0
1112
Oglasi
Massimo Savić (Tašmajdan, 2021)/ Photo: AleX
Massimo Savić (Tašmajdan, 2021)/ Photo: AleX

Kad je na mrežama video da njegov stari hit “Benzina” i danas ljudi rado slušaju, Massimo Savić (60) pohvalio se fotografijom starom 27 godina, iz vremena nastanka pesme. Tamna talasasta kosa, sunčane naočare i brkovi iz 1995. daleko su od imidža po kakvome danas znamo poznatog pevača.

“Za objavu ove fotke treba malo hrabrosti, a i malo ludosti”, napisao je Massimo o fotografiji koju možete da pogledate ovde.

MASSIMO OTKRIO ZAŠTO JE ODBIO DA BUDE PEVAČ BIJELOG DUGMETA

Zbog pozitivnih reakcija on sve češće ovu pesmu izvodi na koncertima. Kao vođa legendarne grupe Dorian Gray 1983. objavio je prvi album “Sjaj u tami” a dve godine kasnije drugi “Za tvoje oči”. Grupa se proslavila zahvaljujući fenomenalnom prepevu grupe Walker Brothers “The Sun Ain’t Gonna Shine Anymore”, ali s upečatljivim glasom Massima Savića.

MASSIMO SAVIĆ OSTAVIO DROGU DA BI BIO BOLJI OTAC, A SADA SE TEK VIDI KOLIKO JE BIO U PRAVU…

Bend se raspao 1986. jer su članovi u Švedskoj potrošili dva i po puta više dana snimanja od onog što je Jugoton bio spreman da plati. Jugoton je tražio da ostatak potrošenih sati plate iz svog džepa. Menadžer Marijan Crnarić uspeo je da dogovori 42 koncerta po bivšoj Jugoslaviji, koje su članovi benda odradili – samo za dnevnice. Ostatak zarade otišao je na pokrivanje duga Jugotonu.

MASSIMO OTKRIO: MOŽDA NIJE TREBALO DA ODBIJEM DŽONIJA ŠTULIĆA…

Bend se raspao zbog besparice i međusobnih optuživanja. Danas je Massimo jedna od najvećih regionalnih zvezda.

HL/Izvor: 24sata.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime