“Mama, s razlogom se brineš”… Donkey Hot obradili čuvenu pesmu Termita

0
197
Donkey Hot/Photo: Ana Pavlović
Oglasi

Ekipa iz Donkey Hota obradila je pesmu “Mama s razlogom se brineš” kultnih Termita i upravo su je objavili kao singl i najavu drugog studijskog albuma.

“Mama, s razlogom se brineš” nalazi se na dvostrukom vinilnom reizdanju “LP ploča Vjeran pas” koji objedinjuje sve snimke Termita i čijim je prošlogodišnjim izdavanjem zaokružena kompletna vinilna diskografija svih relevantnih punk i novovalnih izvođača koji su delovali u regionu. Tim povodom pokrenuta je kampanja od strane Dallas Recordsa u kojoj mladi bendovi obrađuju pesme Termita, a među njima se našao i Donkey Hot.

Donkey Hot/Photo: Ana Pavlović

Obrada pesme “Mama, s razlogom se brineš” osvežila je originalnu verziju svojim aranžmanom donevši pesmi savremeni, ali i dalje čistokrvni rock zvuk.

Donkey Hot objavili spot za pesmu “Teretana”: Jedini način da postanemo popularni…

S obzirom na to da im se prvi studijski album Donkeya zove “MAMA”, ovaj poziv nisu mogli da odbiju. Pesmu su potpuno prilagodili svom zvuku, a kreativni um iza spota još je jednom Frane Pamić.

Sin Davora Gobca ima tužnu priču… i zato je objavio pesmu – o svojoj mami

Osim svega navedenog, Vili dodaje da su konačno dobili opravdanje da stave školjke na glave, a cela inspiracija spota podstaknuta je kultnim nastupom Termita na kojem je Predrag Kraljević Kralj na pesmi ‘Mama s razlogom se brineš’ nosio wc školjku na glavi.

Novi član benda, Matej Grgurević dodaje:

– Kad smo skužili koliko dobrih pjesama imaju Termiti, naš album ‘MAMA’ se zabrinuo i jednostavno smo morali obraditi stvar.

Pogledajte novi spot Donkey Hota:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime