Udovica Hjua Hefnera otkrila: Imao je špijunske kamere u spavaćoj sobi, snimao je sve što su radili političari, slavni glumci…

0
343
Kristal Hefner, screenshot YouTune @CrystalHefner
Oglasi

U spavaćoj sobi HHjua Hefnera bilo je puno svetla, akcije – i kamera. Njegova udovica Kristal Hefner u svojim memoarima otkriva da je pronašla “male špijunske rupe” u podnožju kreveta svog pokojnog supruga i tvrdi da su dokaz da je on snimao svoje seksualne avanture.

On je znao zašto je živeo… U 91. godini umro osnivač Playboya Hju Hefner

“Kad sam ga pitala o njima, samo je slegao ramenima”, piše ona u novoj knjizi “Only Say Good Things: Surviving Playboy and Finding Myself”.

“‘Ali čemu one služe?’, upitala sam ga. ‘Puno sam snimao’, rekao je ponosno. ‘Imao sam sate videa, stotine seksi snimaka.'”

Kristal Hefber – Only Say Good Things: Surviving Playboy and Myself

Pitala je znaju li žene da ih se snima.

“To je moja spavaća soba. Moja kuća”, odgovorio je. Rekao joj je da ima snimljene “slavne osobe s A-liste”, kao i “videozapise divljih orgija, takođe sa slavnim osobama i političarima i poslovnim liderima, od kojih su neki bili u braku”, piše ona.

Zašto se Playboy odrekao Hefnera? Pokušavaju da “operu” brend od njegovih “brljotina”…

PLEJLISTA HJUA HEFNERA: Uz ove pesme osnivač Playboya uspeo da zavede više od 1.000 žena

Da podsetimo, sedam godina posle smrti osnivača Playboya Hjua Hefnera, Kristal je otkrila kako joj je bilo u braku s njim. Uoči objavljivanja njenih memoara “Only Say Good Things: Surviving Playboy and Myself”, iskreno je progovorila o životu u Playboy vili.

– Činilo se kao svet uspjeha i fantazije, ali moraš da spavaš s 80-godišnjakom. Postoji cena. Sve ima cenu – izjavila je za People.

Hju i Kristal Hefner/Photo: hmh foundation

Kristal je rekla da je Hef napadao kad god bi joj se video prirodni smeđi izrastak na kosi.

– Morala sam stalno da se farbam i to bi mi opeklo teme i imala bih plikove – ispričala je. – Ali iz nekog razloga, mislila sam da je sve to normalno i da je to potrebno kako bih bila lepa u Hefovim očima.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime