Loša procena godine… Kristijan Bejl otkrio da je pesma Kejt Buš isečena iz filma “Tor: Ljubav i grom”

0
533
Oglasi
Kristijan bejl u filmu "Thor: Love and Thunder" /Photo: Diseney/Marvel
Kristijan bejl u filmu “Thor: Love and Thunder” /Photo: Diseney/Marvel

Kristijan Bejl je otkrio da je malo nedostalo da se muzika Kejt Buš pojavi u filmu “Thor: Love and Thunder”.

Oskarovac, koji u predstojećem nastavku igra negativca Gora, Boga mesara, rekao je za Total Film da je reditelj Taika Vaititi planirao plesnu scenu inspirisanu pesmom Kejt Buš, ali je ona na kraju izbačena iz filma.

Govoreći o uticajima koji stoje iza njegovog pretećeg filmskog karaktera, Bejl je rekao:

– Očigledno je da postoji neka vrsta Nosferatu efekra. Taika i ja smo hteli da odradimo ceo ples uz pesmu kejt Buš, ali mislim da mu nije dozvoljeno da to stavi u film. S druge strane, ja sam, dok sam se pripremao za ulogu, najčešće to radio uz Aphex Twin i “Come To Daddy”, ali čak ni ne znam da li će to biti u finalnoj verziji filma.

GUNS N’ ROSES I MOĆNI KADROVI U PRVOM TREJLERU ZA FILM “THOR: LOVE AND THUNDER”

Istražujući Gora, Boga mesara, rekao je:

– Ti na neki način kažeš ’Znam šta on radi.‘ To je sve u imenu, zar ne? Ali napravio sam grešku što sam ga proguglao i – o ne! U stripovima on sve vreme trči okolo u gimnastičarskom kostimu. I pomislio sam: “Nemaju pravog čoveka za to!”. A onda je Taika brzo odbacio svaku ideju o trčanju okolo u tome.

Upitan da li ima ikakvih rezervi u vezi sa glumom nekog drugog lika iz stripa posle Betmena, on je odlučno odgovorio: – Apsolutno ne, ne. To mi uopšte nije ni palo na pamet. Pročitao sam to, ljudi kažu: “Oh, vidi ovo! Ušao je u MCU!’ A ja bih rekao: “Šta sam uradio? Nisam ulazio u sranje, hvala vam puno”. Ja sam u fazonu “MCU? Šta je to”. Morao sam da pitam šta je to.

NOVA SEZONA “STRANGER THINGS” VRATILA SINGL KEJT BUŠ “RUNNING UP THAT HILL” NA VRHOVE TOP LISTA

“Thor: Love and Thunder” bi trebalo da se pojavi u britanskim bioskopima 7. jula.

Singl Kejt Buš iz 1985. “Running Up That Hill” trenutno se nalazi na vrhu britanske liste singlova nakon što je pronašao novu publiku kroz četvrtu sezonu “Stranger Things”.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime