Home»Film»Guns N’ Roses i moćni kadrovi u prvom trejleru za film “Thor: Love and Thunder”

Guns N’ Roses i moćni kadrovi u prvom trejleru za film “Thor: Love and Thunder”

4
Shares
Pinterest Google+
Thor: Love and Thunder, promo
Thor: Love and Thunder, promo

Film “Thor: Love and Thunder” dobio je svoj prvi trejler, u kojem dominiraju moćni kadrovi koji su praćeni hitom hitom grupe Guns N’ Roses “Sweet Child of Mine”.

On je Bog gromova među superherojima, on je junak koji je u potrazi za mirom napustio superherojski svet kako bi u penziji uživao u svom specifičnom smislu za humor. On je Tor, najomiljeniji heroj Marvelovog univerzuma, snagator koji sve pred sobom razbija čekićem koji samo on može da koristi – Kris Hemsvort ponovo u ulozi najčuvenijeg Vikinga među superherojima – Tora.

Thor: Love and Thunder, promo
Thor: Love and Thunder, promo

Objavljen je prvi trejler za nastavak sage koju ćete od 7. jula moći da gledate u bioskopima širom zemlje – “Tor: Ljubav i grom” (Thor: Love and Thunder).

SLEŠ: STVARNO MI NE SMETA ŠTO ĆE ME UVEK ZNATI KAO “ONOG MOMKA” IZ GUNS N’ ROSES…

Trejler nam otkriva prve tragove dugoočekivanih avantura koje očekuju Boga gromova, misleći da će njegov put biti miran nakon penzionisanja, život, ipak, nije imao takve planove za Tora. Njegovu zen idilu prekida intergalaktički ubica Gor, Bog kasapin koga igra, ovoga puta u ulozi glavnog zlikovca Kristijan Bejl (Betmen, Američki psiho), njegov je cilj da uništi sve preostale Bogove na zemlji.

SKRIVENA PORUKA U NOVOM SPOTU GUNS N’ ROSES ZA “HARD SKOOL”?

Kako bi se suprotstavio zlu, Tor u pomoć poziva svoje prijatelje Korga (Taika Vaititi), kraljicu Valkire (Tesu Tompson) i bivšu devojku Džejn Foster (Natali Portman) koja, na iznenađenje svih, može da koristi Torov čekić. Da li će ekipa uspeti da stane na kraj Gorovom zlu?

Reditelj ostvarenja je Taika Vaititi, koji se u filmu pojavljuje u ulozi Korga, dok je producent Kevin Fejg (Doktor Strejndž u multiverzumu ludila).

Previous post

Roni Romero i Biser Ivanov iz benda IMP u Beogradu predstavili pesmu kojom se Bugarska takmiči na Evroviziji, Konstrakta im poslala poruku - na bugarskom

Next post

Na prodaju sekira, u dobrom stanju, korišćena, nekad vlasništvo psihopate...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *