Ljubav je to… Robert Smit okrenuo leđa publici i otpevao “Plainsong” samo za svoju Meri…

0
141
The Cure/ Photo: AleX
Oglasi

Robert Smit i njegova supruga Meri Pul, s kojom je od srednjoškolskih dana, imali su romantičan trenutak na koncertu The Cure u Hollywood Bowlu u Los Anđelesu. U videu koji je objavljen na Twitteru može se videti kako Smit, dok peva okreće leđa publici, i kreće prema svojoj ženi koja je stajala iza pozornice.

Zašto Robert Smit misli da su članovi kraljevske porodice “j…ni idioti”?

Za dirljiv iskaz ljubavi prema svojoj srednjoškolskoj ljubavi, pevač The Cure nije odabrao “Lovesong”, što bi bilo očekivano s obzirom da je ta pesma posvećena njoj i da ju je Smit napisao za nju kao poklon za venčanje pre 36 godina. Umesto nje, pevao je “Plainsong” uvodnu pesmu s albuma na s albuma “Disintegration” iz 1989, na kojem se nalazi i “Lovesong”.

Posebna posveta Roberta Smita supruzi jedan je od više istaknutih trenutaka s turneje “Shows of a Lost World”. Tokom istog koncerta izveli su “A Thousand Hours” i “Six Different Ways” – prvi put posle 36 godina.

Robert Smit o svojoj “najgoroj” pesmi:  Napisao sam je kao poklon za venčanje mojoj dragoj, ali nije ispala baš najbolje… u šoku sam što je ljudi vole

Ostali hitovi koje je bend izvodio tokom te noći uključuju “Just Like Heaven”, “A Forest”, “Friday I’m In Love”, “Lullaby” i “Boys Don’t Cry”. Također, set lista je sadržavala i nove i neobjavljene pjesme “Another Happy Birthday”, “Alone”, “A Fragile Thing”, “And Nothing Is Forever”, “Endsong” i “I Can Never Say Goodbye”.

Kad se Robert Smit “dohvatio” Hendriksa… nastala je najluđa verzija “Purple Haze” ikada

Smit je novi album The Curea “Songs of a Lost World” najavio kao “mračan i nemilosrdan”, inspirisan preiodom velikih gubitaka i u duhu sličnom njihovom gothic art-rock albumu “Disintegration” iz 1989. godine.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime