Liam Galager (opet) o okupljanju Oasis: Neću da zovem Noela, on je svog mlađeg brata gurnuo pod autobus…

0
500
Liam galager, MTV Unplugged, press promo
Oglasi

Liam Galager tvrdi da ga je njegov brat Noel “zvao mnogo puta” da razgovaraju o mogućnosti ponovnog okupljanja Oasis.

Liamovi najnoviji komentari stižu nakon što je Noel zamolio svog mlađeg brata da ga pozove ako je zaista ozbiljan u pogledu ponovnog okupljanja benda. Nedavno je Noel rekao za Talksport:

– Trebalo bi da me pozove jer on to stalno priča. Do sada biste pomislili da će on imati nekakav plan, a ako ima plan, trebalo bi da kaže nekom da me pozove. Ne mora čak ni da razgovara sa mnom, znam da neće da da razgovara sa mnom, on je kukavica.

Noel Galager smislio kako da vrati Oasis: Ako Liam neće, sviraću s njegovim hologramom. On ionako nije stvaran lik…

Noel je takođe rekao:

– Stvar sa Liamom, svaki dan čitaš da on govori: ‘Dešava se, dešava se’, tako da uliva nadu ljudima širom sveta, a onda me pitaju o tome i onda ja moram da izgledam kao neko ko se nećka. Pozovi me, pozovi me, da vidimo šta imaš da kažeš.

Znate šta vam je činiti… Fanovi podsetili braću Galager na obećanje ako Mančester siti osvoji Ligu šampiona

Tokom novog intervjua za BBC Radio 2 uoči objavljivanja njegovog live albuma “Knebworth 22”, Liam je rekao voditeljki Džo Vileji:

– Njega su mnogo puta zvali da ponovo okupi bend, ali se desilo da ovog puta on to želi – kada objavi album. Kako ja to vidim, to se neće desiti. Neću ga zvati, a on će zvati mene. On je podelio bend pod svojim uslovima i ja ću ga ponovo okupiti, pod mojim uslovima. Ja sam razumna osoba, ali sam veoma dobar prijatelj sa univerzumom i imamo načina da to ostvarimo, jer će se svesti na to da me on pozove.

Kada se bend raspao, Liam je priznao:

– Još uvek imam problem jer je on bacio svog mlađeg brata pod autobus, a još uvek moram da plaćam račune, kao i svi ostali koji su radili za Oasis.

Liam Galager najavio live album “Knebworth 22”, stigao i prvi singl “Roll It Over”

Liam je ponovio da nije imao nameru da pozove svog brata i priznao da više nema njegov broj, ali je rekao da bi bilo “lepo za moju mamu” i širu porodicu ako Noel stupi u kontakt. Dodao je:

– Nisam ljut zbog benda, bend će se ponovo okupiti kada se ponovo okupi, ali bilo bi lepo da braća razgovaraju.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime