Noel Galager smislio kako da vrati Oasis: Ako Liam neće, sviraću s njegovim hologramom. On ionako nije stvaran lik…

0
132
Oglasi
Liam i Noel Galager/Photo: fotomontaža
Liam i Noel Galager/Photo: fotomontaža

Noel Galager rekao je da bi bio srećan da nastupi zajedno sa hologramom Liama Gllahera i dodao da njegov “otuđeni” brat ionako “zapravo nije stvaran lik”.

Njegovi komentari su usledili u lakomislenom intervjuu koji se nadovezao na komentare koje je dao 2016. godine o raspadu Oasisa sedam godina ranije. Noel je tada rekao da bi “platio da vidi” ostale članove benda koji se pojavljuju bez njega.

– Mogli bismo da pokrenemo glasine da ću reformisati Oasis bez Liama, a ja ću koristiti hologram poput Tupaca na Coachelli – rekao je on.

DEJVID BEKAM ČESTITAO NOELU GALAGERU NA DOKUMENTARCU “OASIS KNEBWORTH 1996”, ALI JE ONDA DODAO I JEDNU “SITNICU”…

Upitan u nedavnom radijskom intervjuu za BBC da li bi zaista razmislio o nastupu sa Liamovim hologramom, Noel je odgovorio:

– Rekao sam to jednom, u štampi, da ću izvesti koncert sa hologramima, i mislim da je Liam to shvatio ozbiljno… Liam je ionako hologram. Ne znam da li ljudi to znaju, on zapravo nije stvaran… Ali da, naravno da bih to učinio. Ako se nešto ikada promeni, verujte mi, on bi prvi obavestio ljude o tome.

NEVEROVATAN LIK… NOEL GALAGER ISPUNIO SAN, SVIRAO SA MAKARTNIJEM NA BINI, ALI JE IPAK NAŠAO RAZLOG DA GUNĐA

Noel je svojevremeno takođe rekao da bi dao Liamu i ostalim članovima dozvolu da nastave da koriste ime Oasis da su ga pitali odmah nakon što je dao otkaz.

– Na dan mog odlaska mogli su da dobiju ime da su me samo zamolili. Potpisao bih to. Ali me nisu ni pozvali – rekao je on, ističući da bi mu, iako mu je ideja bila “urnebesna”, bilo – super.

HL/Izvor: ultimateclassicrock.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime