Kralj, i gotovo… Kijanu Rivs opet dokazao da su najveći ujedno i najnormalniji

0
518
Oglasi
Kojanu Rivs/Photo; YouTube printscreen
Kijanu Rivs/Photo; YouTube printscreen

Britanski par ostao je u poku po što je Kijanu Rivs odlučio da dođe na njihovo venčanje, fotografisao se s mladencima i družio s gostima.

Iznenađenje života Džejms i Niki Roadnajt doživeli su u hotelu Fawsley Hall u Nortemptonširu nedugo pošto su izgovorili sudbonosno “Da”.

KAKO JE I ZAŠTO PORSCHE PREKRŠIO PRAVILO FIRME I NAPRAVIO PERSONALIZOVANI 911 ZA KIJANU RIVSA

Mladenci su se sa zvezdom filma “Matrix” sreli na njihov veliki dan jer je on odseo u istom hotelu, a on im je priredio susret za pamćenje.

Niki je rekla za Newsweek da je njen suprug rekao glumcu da su se upravo venčali pošto ga je video u hotelskom baru i pitao da li bi želeo da im se pridruži na piću.

ŠTA POVEZUJE KIJANU RIVSA, LU RIDA I JOY DIVISION…? I JOŠ NEKOLIKO STVARI KOJE NISTE ZNALI O ZVEZDI “MATRIXA”

Holivudski glumac prihvatio je poziv, ali je rekao da će doći kasnije tokom večeri. Bez sumnje, na iznenađenje Džejmsa i svih gostiju, Kijanu je održao reč i zaista se pojavio.

– Bio je vrlo ljubazan i rekao je da će kasnije doći. Nismo znali hoće li ili ne, ali super je što je moj suprug razgovarao s njim! – rekla je Niki.

Mlada je rekla da joj je sat vremena kasnije osoblje hotela reklo da je stigao “vrlo poseban gost” i da je hteo da popričaju.

Glumac im je čestitao i ostao da pozira za fotografije, ali nije popio piće jer je tek stigao s dugog leta i bio je umoran.

– Bio je tako ljubazan i čestitao nam je na venčanju – rekla Niki, dodavši da se fotografisao, a potom odvojio vreme da razgovara s gostima.

PONOVO POKAZAO KAKVA JE FACA… KIJANU RIVS CELOJ KASKADERSKOJ EKIPI FILMA “JOHN WICK 4” PODELIO “ROLEKSE”

Kako prenosi Independent, pokazalo se da ovo čak nije ni prvi put da je glumac upao na nečije venčanje. Još 2018. godine “uskočio” je na fotografije para koji se venčao u Njujorku.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime