Blur planira veliki  povratak na scenu mega koncertom na stadionu Wembley

0
287
Oglasi
Blur/Photo: press promo
Blur/Photo: press promo

Grupa Blur, legende britpopa, planiraju povratak na scenu još od prošle godine i nadaju se da će to uraditi velikim povratničkim koncertom na londonskom stadionu Wembley, kako bi proslavili 30 godina od izdavanja svog albuma “Parklife” iz 1994. godine.

Britanski nedeljnik The Sun je tim povodom objavio: “Obožavaoci britpopa će ovo hteti da viču s krova – Blur se vratio. Momci su pričali o ovome neko vreme, a sada to postaje stvarnost. Njihovi planovi se pomno čuvaju, ali postoji koncert na Wembleyu koji je planiran i koji će se poklopiti s 30. godišnjicom njihovog drugog albuma “Parklife”.

DAN KADA SU NA CRTU IZAŠLI KRALJEVI BRITPOPA: BLUR DOBIO BITKU, OASIS RAT

Više detalja nije otkriveno, ali 30. godišnjica “Parklifea” bi trebalo da se  proslavi 2024. godine.

Navodno su sva četiri člana benda – Dejmon Albarn, Grem Kokson, Aleks Džejms i Dejv Rantri uključeni u ideju i “očistili” su svoje rasporede kako bi bili sigurni da njihov povratak može da se realizuje. Blur su na pauzi od 2015. kada su bili na turneji posle izlaska poslednjeg albuma “The Magic Whip”.

BUBNJAR BLURA POBEDIO NA LOKALNIM IZBORIMA I POSTAO ODBORNIK U NORVIČU

Frontmen Dejmon Albarn je ove godine bio na turneji sa svojim drugim bendom Gorillaz, dok je gitarista Grem Kokson nedavno predstavio svoj novi muzički projekat The WAEVE sa zvezdom The Pipettes Rose, Elinor Dugal.

Govoreći za Metro prošle godine, Albarn je rekao da ne isključuje ponovno okupljanje. Na pitanje “jesu li Blur mrtvi i pokopani”, odgovorio je “Nikako”, i dodao:

– Upravo se spremam da razgovaram s ljudima o Bluru i voleo bih ponovo da otpevam sve te pesme. Nedostaju mi jesme. Nedostaju mi nastupi s Blurom. Nije to nešto što bih jednostavno uradio tek tako. Mora da postoji stvarno dobar razlog da se sve to ponovi i tada ću se svim srcem upustiti u to.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime