Konačno će biti objavljen zloglasni “izgubljeni” album Prinsa “Welcome 2 America”… Čamio je u trezoru 10 godina

0
243
Oglasi
Pris/Photo: wikipedia.org
Pris/Photo: wikipedia.org

Prinsov zloglasni ‘izgubljeni’ album “Welcome 2 America” konačno  bi trebalo da izađe ove godine. Snimljen 2010. godine, album je trebalo da se pojavi sledeće, 2011. godine, zajedno s legendarnom istoimenom turnejom u SAD, koja je ipak održana bez objavljenog albuma.

Pošto je celu deceniju “čamio” u trezoru, “Welcome 2 America” sada bi konačno trebalo da bude objavljen i to 30. jula putem Legacy Recordings. Album govori o rasnim odnosima, političkoj podeli i socijalnoj pravdi, a Prins je za taj album 2010. godine rekao:

– Svet je ispunjen dezinformacijama. Ovo je vizija Džordža Orvela. Treba da ostanemo čvrsti u veri u vremenima koja dolaze.

Prinsov pepeo biće izložen za petu godišnjicu njegove smrti… Ulaznice rasprodate, postoji i lista čekanja

Deluxe boxset verzija novog albuma trebalo bi da sadrži album s 12 pesama na vinilu i CD-u, zajedno s prethodno neobjavljenim celovečernjim koncertnim filmom iz Prinsove emisije na Forumu u Inglvudu u Kaliforniji 28. aprila 2011.

Šejla E. snima film o svojoj ljubavnoj vezi sa Prinsom… kaže da će sve biti istinito

Inače, fanovi Prinsa ovog meseca su pozvani u park Paisley kako bi 21. aprila obeležili petu godišnjicu smrti legendarnog pevača. “Na petu godišnjicu smrti neuporedivog Prinsa, Paisley Park, njegov dom i kreativno svetište, otvara svoja vrata obožavaocima kako bi odali počast i proslavili njegov život. Gosti takođe mogu da ostave cveće, uspomene i druge spomen-predmete ispred statue ljubavnog simbola ispred glavnog ulaza u park Paisley”.

Poslušajte naslovnu pesmu koja je prvi put uživo izvedena u decembru 2010. tokom koncerta u Madison Square Gardenu u Njujorku.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime