Home»Muzika»Prinsov pepeo biće izložen za petu godišnjicu njegove smrti… Ulaznice rasprodate, postoji i lista čekanja

Prinsov pepeo biće izložen za petu godišnjicu njegove smrti… Ulaznice rasprodate, postoji i lista čekanja

5
Shares
Pinterest Google+
Prins/ Photo: youtube.com printscreen
Prins/ Photo: youtube.com printscreen

Paisley Park Studios nudi Prinsovim fanovima poseban način obeležavanja pet godina od njegove smrti.

Prinsovo imanje 21. aprila  otvara vrata kuće pokojnog muzičara u Minesoti kako bi ljudima pružili priliku da vide njegov pepeo i odaju mu počast. U izjavi na na web starnici Paisley Park piše: “Na petu godišnjicu smrti neuporedivog princa, Paisley Park, njegov dom i kreativno svetilište, otvara vrata za obožavaoce kako bi odali počast i proslavili njegov život”.

Poseta atrijumu – gde je Prinsov pepeo prvi put postavljen 2016. godine – besplatan je, ali potrebne su prethodne rezervacije zbog ograničenog kapaciteta zbog pandemijskog ograničenja. Park nudi sedamdeset 30-minutnih termina od 9:00 do 21:00 za ukupno 1.400 gostiju. Te rezervacije su već potpuno rasprodate. ali gosti i dalje mogu da dodaju svoje ime na listu čekanja ako postane dostupno više ulaznica.

“Prinsov odlazak ostaje nerazumljiv za sve nas”, napisao je Alan Sajfert, izvršni direktor Paisley Parka na toj stranici. “Njegov život i nasleđe slavimo svaki dan u parku Paisley, mestu koje je Prins želeo da podeliti sa svetom. Dakle, posebno na ovaj dan, priznajemo neverojatnu silu i nadahnuće koje Prins ima u životima ljudi i otvaramo im vrata da im odaju počast”.

Totalno liči na njega… Lemi je najbližim prijateljima ostavio originalnu uspomenu – metke napunjene njegovim pepelom

Prins je umro od slučajnog predoziranja fentanilom 21. aprila 2016. kada je imao 57 godina. Njegovi posmrtni ostaci stavljeni su u prilagođenu urnu koju su dizajnirali njegova sestra Tajka Nelson i nećak, predsednik Nelson, u saradnji s proizvođačem urni, Foreverence. Keramička i staklena posuda stvorena je tako da nalikuje velikom modelu Paisley Parka, zajedno s atrijumom, ljubičastim Yamaha klavirom muzičke legende i belim golubicama. Takođe je prekriven sa sedam iridescentnih kristala, od kojih je poslednji Tajka sama postavila na urnu. Nakon njegove smrti, urna je privremeno bila izložena u atrijumu, ali je na kraju uklonjena iz javnosti na zahtev Prinsove porodice.


HL/Izvor: vanityfair.com

Previous post

Biiy Gibons novim singlom najavio solo album "Hardware"... Ovo je - "West Coast Junkie"

Next post

Roker postao trener legendarnog argentinskog fudbalskog kluba... Ponosno nosi nadimak "majmun" i ima vrlo neobičnu karmu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *