Home»Film»Šejla E. snima film o svojoj ljubavnoj vezi sa Prinsom… kaže da će sve biti istinito

Šejla E. snima film o svojoj ljubavnoj vezi sa Prinsom… kaže da će sve biti istinito

4
Shares
Pinterest Google+
Pejla E/Photo: facebook@SheilaEDrummer
Pejla E/Photo: [email protected]

Šejla E. objavila je da snima biografski film o svojoj vezi s Prinsom koji će se zvati ‘Girl Meets Boy’ naglasivši da će to biti jedna lepa priča iz vremena koje je provela sa legendarnim muzičarem.

Šejla E. pravim imenom Šejla Sesilija Eskovedo prvi put je upoznala Prinsa na koncertu krajem 70-ih godina, a godinama kasnije sarađivala je s njim tokom snimanja pesme “Purple Rain”. Nakon što je dobila nekoliko nominacija za Grammy za svoju pesmu iz 1984. godine “The Glamorous Life” Šejla E. i njen bend otvarali su koncerte na Prinsovoj Purple Rain turneji. U to vreme njih dvoje su razvili prolaznu romantičnu vezu. Ona se pridružila pratećem bendu Prinsa kako je njihova ljubav rasla, a kako se prisetila u intervjuu za Billboard 2016. nakratko su se i verili nakon što je Prins to predložio 1987. godine. Međutim, do Lovesexy turneje od 1988. do 1989. njihova veza je pukla, a Šejla E. je nakon toga napustila i Prinsov bend.

Dejv Grol priznao: Jedva sam stisnuo petlju da džemujem sa Prinsom, a onda je on krenuo sa “Whole Lotta Love”…

Tokom godina ostali su bliski prijatelji koji bi povremeno udruživali snage na pozornici. Nakon njegove smrti 2016. godine, bila je uključena u nekoliko koncerata njemu u čast. Takođe je objavila pesmu pod nazivom “Girl Meets Boy” koja je bila posvećena Prinsu, a sada se čini da tu pesmu pretvara u celovečernji biografski film. Za sada je još nepoznato ko će film režirati i ko će u filmu glumiti.


HL/Izvor: nacional.hr

Previous post

Luk Beson oslobođen optužbi za silovanje glumice... za sada

Next post

Silk City objavili novi video singl posle skoro tri godine pauze... Gost na pesmi - Eli Golding

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *