Ovako zvuči saundtrek Kendrika Lamara za film “Black Panther”

0
236
Oglasi

Predvođen istoimenom numerom, saundtrek za “Black Panther” funkcioniše kao kolaborativni projekat na kojem su radili Kendrik Lamar i Entoni Tifit, čovek sa vrha izdavačke kuće Top Dawg Entertainment.

Ovaj saundtrek ujedno i obeležava prvu značajniju saradnju ovog dvojca. Najavljen je singlovima “Pray For Me” na kom se čuje i The Weeknd, i “All The Stars”, pesmom na kojoj sarađuju Kendrik Lamar i SZA. Spot za ovu numeru je već premašio 11 miliona pregleda, a za režiju su zaslužni Dejv Mejers & the little homies koji su bili odgovorni i za legendarni spot za “Humble”.

Kendrik Lamar se smatra jednim od najvažnijih umetnika današnjice, i njegov kreativan, inovativan i društveno osvešćen pristup je ostavio značajan trag na savremenu muziku. Ovim saundtrekom, Marvel je znatno promenio način na koji se do sada tretirala muzika za filmove sa superherojskom tematikom. Lamar i Tifit, sa brojnim saradnicima, stvorili su projekat koji prevazilazi granice konteksta singularnog filma. Uz spomenute umetnike, na albumu se nalaze i Vins Stejpls, Džejms Blejk, Schoolboy Q, Kalid i mnogi drugi.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime