Kako se vama svideo kraj serije “Last Of Us”? Jer, fanovi su baš podeljeni…

0
367
The Last of Us, screenshot
Oglasi

Prva sezona serije “The Last of Us” završila se sa 9. epizodom, a obožavaoci već nestrpljivo čekaju i najavljenu drugu sezonu. Ubrzo posle izlaska poslednje epizode, fanovi su podelili svoje komentare i kritike na društvenim mrežama.

Epizoda je započela sa vraćanjem u Elinu prošlost, tačnije na dan njenog rođenja pa se konačno otkrilo kako je ona imuna na gljivice. Otkrili su i vezu između Marlene, vođe i Eline majke. Gledali smo Džoelov i Elin put do bolnice, gde su saznali da postoji lek za spas čovečanstva, ali i visoku cenu koja dolazi s tim.

Šta kaže nauka? Koliko je realna pandemija kao u seriji “The Last of Us”…

Nekima se kraj poslednje epizode prve sezone svideo, a neki su pomislili da je malo previše.

Brojni fanovi komentarisali su kako se jasno moglo videti da je Džoelova odluka bila jako teška, a svidelo im se i to kako je njegov lik “komplikovan”.

Isto tako otkrili su kako im se serija svidela jer je kroz sve epizode ostala realistična i nije odmicala daleko od video-igre.

Pesmi Linde Ronstadt iz 1970. slušanost skočila 4900% – sve to zahvaljujuči seriji “The Last of Us”

“Last of Us’ recenzija: 9/10 – sjajna priča koju treba završiti. Žao mi je samo što nije bilo toliko ‘zaraženih’ scena, ali su žirafe bile zakon. Džoel je apsolutna životinja! Jedva čekam drugu sezonu”, napisao je jedan.

“Odvojte nekoliko trenutaka i cenite način na koji Džoel gleda Eli u ‘The Last of Us’. To je njegova ćerka. Vreme nije izlečilo njegove rane, ali ona je“, dodao je drugi.

“Počela sam da plaćem otprilike 13 puta dok sam gledala finale ‘Last of Us’. Eli je stvarno ceo svet za Džoela, ona je pokušavala da spase ceo svet, ali on je pokušavao da spase svoj”, napisala je gledateljka.

S druge strane, postoje i oni kojima se završetak nije svideo.

“Deveta epizoda ‘The Last of Us’ me razljutila i više mi se ne sviđa glavni lik. Šta je ovo?”, napisao je jedan od gledalaca.

Producenti serije su na konferenciji za medije pričali o drugoj sezoni, a rekli su kako će biti drugačija od prve. Isto tako, kroz njihov govor je počelo da se nagađa da će priča iz nastavka igrice ‘The Last of Us’ biti podeljena na dve sezone.

Zvezda “The Last of Us” pala na vozačkom jer su joj smetali plakati s njenim likom…

– Druga sezona će biti drugačija, kao što je i ova sezona drugačija od igre. Ponekad će to biti bitno drugačije, ponekad neke sitnice ali biće drugačije sigurno. Biće svoja. Neće imitirati igru – izjavio je Mazin.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime