Pesmi Linde Ronstadt iz 1970. slušanost skočila 4900% – sve to zahvaljujuči seriji “The Last of Us”

0
112
The Last of Us/HBO promo
Oglasi

Serija “The Last of Us”, koja se emituje na platformi HBO, i koja je postala pravi hit, uspela je da povrati staru slavu pesmi iz 1970.

“Long Long Time”, numera Linde Ronstadt, napravila je veliki skok, a slušanost joj je porasla čak 4900% na streaming platformi Spotify.

Depeche Mode bi mogli da ponove uspeh Kejt Buš zahvaljujući – “The Last of Us”

Pesma se u seriji čuje u scenama sa Bilom (Nik Oferman), Frenkom (Marej Bartlet), kao u i kasnijim kadrovima sa Džoelom (Pedro Paskal) i Eli (Bela Ramzi), navodi Variety.

Pesma “Long Long Time” se nalazi na albumu Linde Ronstadt “Silk Purse”, a kao singl je na listi Billboard Hot 100 provela 12 nedelja.

Već su “namirisali zlatnu koku” … Stiže i druga sezona serije “The Last of Us”?

– Znao sam da nam treba pesma koja se dotiče čežnje, boli, večne neuzvraćene ljubavi. Nikako nisam mogao da nađem pravu pesmu. Pokušavao sam i pokušavao i onda sam poslao poruku svom prijatelju Setu Rudetskiju, eruditi i voditelju na Sirius XMu na Brodveju. Rekao sam mu “evo šta mi je sve potrebno” i za dve sekunde je stigao odgovor: – Linda Ronstadt, “Long, Long Time”. Pomislio sam: ‘To je to, to je to’ – rekao je ekskluzivni producent i reditelj Kreg Mejzin, prenosi Index.hr.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime