Ima nas… Goblini zakazali još jedan koncert u Amerikani, pred BG publikom i 4. decembra

0
215
Goblini/ Photo: AleX
Oglasi

S obzirom na to da je koncert zakazan za 3. decembar rasprodat, Goblini su zakazali još jedan nastup u prestonici. Pred publiku će izaći već sutradan, u ponedeljak, 4. decembra i još jednom odsvirati kultni album “U magnovenju”, naravno uz “gomilu” svojih, sada već vanvremenskih, hitova.

Goblini se 3. decembra vraćaju u Amerikanu… nema ni trunke sumnje da će opet biti kao – u magnovenju

Drugi studijski album, istovremeno prvi na cd-u, “U magnovenju”, Goblini su objavili 1996. godine. Istovremeno, to je bio prvi njihov album sa gitaristom Leonidom Pilipovićem, tada “pozajmljenim” iz grupe Džukele, a sada stalnim i nezamenljivim delom ekipe.

“Magnovenje“ se danas, 27 godina kasnije, smatra, ne samo najznačajnijim albumom u karijeri Goblina, već jednim od najistaknutijih izdanja objavljenih devedesetih godina u Srbiji. Po izlasku albuma popularnost Goblina je “eksplodirala” učinivši ih jednim od najslušanijih bendova u regionu.

Ko su, zapravo, “Deca iz komšiluka” – jedna sasvim drugačija priča o Goblinima…

Ulaznice za 4. decembar je već moguće kupiti na svim prodajnim mestima tickets.rs dok su posebno dizajnirane ulaznice dostupne samo u Metropolisu, Makedonska 21. Preporuka za sve zainteresovane je da svoju ulaznicu obezbede na vreme – novih datuma, sasvim izvesno, neće biti!

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime