Goblini se 3. decembra vraćaju u Amerikanu… nema ni trunke sumnje da će opet biti kao – u magnovenju

0
443
Goblini/ Photo: AleX
Oglasi

Na zahtev publike Goblini će još jednom u Amerikani odsvirati kompletan album “U magnovenju”, samo nekoliko meseci posle martovskog spektakla koji su priredili na istom mestu.

Goblini prvi put u karijeri svirali u Domu omladine i bilo je kao… u magnovenju

Drugi studijski album, istovremeno prvi na CD-u, “U magnovenju”, Goblini su objavili 1996. godine. Istovremeno, to je bio prvi njihov album sa gitaristom Leonidom Pilipovićem, tada “pozajmljenim” iz grupe Džukele, a sada stalnim i nezamenljivim delom ekipe.

“Magnovenje” se danas, 27 godina kasnije, smatra ne samo najznačajnijim albumom u karijeri Goblina, već jednim od najistaknutijih izdanja objavljenih devedesetih godina u Srbiji. Po izlasku albuma popularnost Goblina je eksplodirala, učinivši ih jednim od najslušanijih bendova u regionu. Interesovanje za Gobline u Sloveniji u to vreme je, kako sami članovi benda navode, bilo isto, ako ne i veće nego u Srbiji.

Ko su, zapravo, “Deca iz komšiluka” – jedna sasvim drugačija priča o Goblinima…

Koncert u Domu omladine biće još jedna prilika da i stara i nova publika još jednom čuje pesme “Ona“ “Vođa“, “Anja“, tačnije sve – od “Magnovenja“ do “Kraja“. Naravno, uz još mnogo hitova koje su Goblini snimili tokom 30+ godina karijere. I, kao i uvek, i ovom prilikom Golub i ekipa će za publiku pripremiti i poneko iznenađenje.

Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mestima tickets.rs. Posebno dizajnirane ulaznice dostupne su isključivo u Metropolisu, Makedonska 21.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime