I MI VOLIMO REJMONDA… Snima se srpski rimejk kultne TV komedije

0
524
Oglasi

Popularena američka humoristička serija “Svi vole Rejmonda” dobiće rimejk na srpskom jeziku. Glavnog junaka, simpatičnog i smotanog Rejmonda glumiće Andrija Milošević, a njegovu mamu Mari Baron (igrala je Doris Roberts koja je prošle godine preminula u devedesetoj godini), lika koji je bio popularniji od samog Rejmonda – Ceca Bojković.

Andrija Milošević/ Photo: Promo
Andrija Milošević/ Photo: Promo

Kako Blic saznaje, pilot epizoda je već snimljena, a veliki broj srpskih glumaca trebalo bi da se nađe pred kamerama.

– Uveliko traju pregovori jedne domaće televizije sa čelnim ljudima kuće koja je vlasnik licence. Poslata im je pilot-epizoda, a jedna privatna produkcijska kuća trebalo bi da radi ovaj projekat. Trenutno se čeka na odobrenje vlasnika licence, ali se svi nadaju da će dozvola uskoro stići. Veliki broj glumaca učestvovaće u projektu koji je planiran da bude emitovan na jesen – otkrio je izvor Blica, a informaciju je potvrdio i Milošević.

Svetlana Bojković/ Photo: Promo
Svetlana Bojković/ Photo: Promo

Kako kaže glumac, pilot epizoda je već snimljena, ali trenutno čeka da vidi šta će mu javiti sa televizije.

– Snimio sam dva pilota, za “Rejmonda” i za “Mamu i sina”. U ovom prvom glumiću sa Cecom Bojković. Fantastično je biti Rejmond, imam jako lepe utiske o tom projektu – priča glavni glumac.

Svi ljubitelji Rejmonda i njegove otkačene porodice će se verovatno složiti da je Andrija idealan izbor za taj lik, a što se Cece Bojković tiće – već vidimo Mari sa primesama Emilije Popadić i jedva čekamo da se to i ostvari!

Svi vole Rejmonda/ Photo: imdb.com
Svi vole Rejmonda/ Photo: imdb.com

Čuvena serija “Svi vole Rejmonda” emitovana je i u Srbiji u nekoliko navrata. Zahvaljujući ovoj više puta nagrađivanoj seriji, glumac Rej Romano stekao je svetsku slavu, a omiljeni lik svima je bila upravo mama Reja Baronea, Mari.

Ova komedija koja govori o sportskom novinaru koji na sve načine pokušava da se izbori sa željama svoje majke i spruge, sa cinizmom svog oca i brata, kao i sa troje dece, osvojila je srca publike. Snimljeno je 210 epizoda.

Izvor: Blic.rs

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime