Zavesa je spuštena…. Teatar na Brdu nije više na Brdu

0
543
Šećer je sitan osim kad je kocka’, plakat
Oglasi

Glumci Viktor Savić i Andrija Miliošević, osnivači Teatra na Brdu, objavili su danas na svojim Instagram nalozima da “neće doći do produžetka saradnje sa opštinom Čukarica i da Teatar na Brdu prestaje sa radom u sali u kojoj je do sada bio”

Savić je zahvalio publici i kolegama na ljubavi i podršci.

Glumac je podsetio i na velike uspehe koje je Teatar na Brdu postigao za samo četiri godine rada, od koje godinu i po dana nije radio u punom kapacitetu zbog pandemije koronavirusa.

❗️Teatar na Brdu više nije na Brdu ❗️

Draga publiko i svekolika javnosti, ovim putem vas informisemo da smo obavešteni…

Posted by Teatar na Brdu on Friday, 30 December 2022

“Ali to nas nije zaustavilo u našoj želji da lepotu i osmeh vratimo svakom ko nas je posetio! 28. novembra 2018. premijerom predstave ‘Šećer je sitan osim kad je kocka’, otvorili smo scenu Teatra na Brdu. Od tada brojimo: 394 odigrane predstave, 125.196 izdatih ulaznica, 8.997.403,00 dinara je zahvaljujući tome uplaćeno na račun Kulturnog centra Čukarice na ime zakupa sale“, naveo je Savić.

IZVOĐENJEM PREDSTAVE “KO JE UBIO DŽENIS DŽOPLIN?“ POKRENUT EXIT TEATAR

Kako se navodi na Instagram profilima Savića i Miloševića” kroz scenu Teatra na Brdu je prošlo preko 30 najeminentnijih glumaca, reditelja i dramaturga”

“Energiju našem Teatru su takođe davali i mnogi mladi stvaraoci koje smo angažovali i na taj način ih afirmisali u umetničkom svetu. Dali smo priliku studentima da rade kao razvodnici, scenografima i kostimografima da sarađuju sa nama. I svi smo davali svoj maksimum” poručuju Savić i Milošević.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime