“Human Nature Live Show”… Najbolji svetski Majkl Džekson tribute show 22. aprila u MTS dvorani

0
106
Human Nature Live Show/ Photo: Simone di Luca
Oglasi

“Human Nature Live Show” najbolji svetski tribute show posvećen kralju popa Majklu Džeksonu, posle velikih svetskih scena, prvi put u Beogradu 22. aprila u MTS dvorani.

Ulogu Majkla Džeksona “nosi” Migel Konča, koji je priznat kao najbolji imitator legendarnog umetnika.

Human Nature Live Show/ Photo: Simone di Luca

Koncert će, pored muzičkog, pružiti i izvanredno vizuelno iskustvo evocirajući umetnički i muzički univerzum Majkla Džeksona zahvaljujući izvanrednoj koreografiji, kostimima, plesačima, pratećim vokalima, vrhunskim muzičarima, a pre svega frontmenu bez premca koji je i glasovno i plesom sposoban da stvori iluziju da je lično Džekson na sceni.

Ono što je posebno je što će publika videti šou koji je Džekson planirao za svoju povratničku turneju “This Is It”, koju nikada nije održao zbog prerane smrti. Uz originalne koreografije, koje u nekim segmentima prevazilaze zakon gravitacije, publika će uživati u hitovima od “Thriller” do “Billie Jean” preko “Smooth Criminal” do “Dangerous”.

Human Nature Live Show/ Photo: Simone di Luca

Inicijativu za ovaj projekat dao je Džonatan “Sugarfoot” Moffett, legendarni bubnjar Majkla Džeksona, a u delo je sproveo Aleksandro Sabatini uspevši da strast miliona Džeksonovih poklonika pretvori u nešto stvarno uz pomoć pre svega Migela Konče, koga su Sony Music i “Rolling Stone” označili kao zvaničnog imitatora.

Pored nastupa uživo, Konča je igrao Majkla Džeksona i u filmu “Spomenik Majklu Džeksonu”.

Ulaznice možete da kupite na prodajnim mestima i preko online platformi efinity.rs i mtsdvorana.rs . Cena ulaznica zavisi od sektora sedenja i kreće od 3.900 do 5.200 dinara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime