Bend Stefan Nemanja predstavio spot za numeru “Pesma za kraj”

0
185
Stefan Nemanja/ Photo: Bojan Stevanović
Oglasi

Autorski dvojac Stefan Nemanja (Stefan Kovačević i Nemanja Savić), objavio je spot za još jednu pesmu sa aktuelnog debi albuma “Rođen sa slomljenim srcem” (PGP RTS).

Publika već zna i voli njihove pesme “Rođen sa slomljenim srcem”, “Hodam po ivici“, “Poslednji ples“,“Karavan “, baladu “Ona” (za koju su spot objavili povodom Dana zaljubljenih prošle godine) .

– Reakcije su fantastične. To je poslednja pesma na albumu, zato se tako nekako simbolično i zove Pesma za kraj. Naravno, govori o raskidu, prekidu ljubavne veze…Već smo dobili prve reakcije- ljudi su baš “zagrizli”, dopada im se i baš nas to raduje. Spot smo snimali na divnoj lokaciji- u pitanju etno selo “Sunčana reka”, na Drini. Ta reka je inače čarobna, a kroz nekoliko kadrova u ovom spotu i mi smo ovekovečili tu njenu veličanstvenost. Istovremeno- ti snimci prirode odslikavaju, dočaravaju i atmosferu ove balade, emotivno stanje o kome je reč u pesmi…. – kazao je Nemanja Savić.

Kaja Baničević i Stefan Komatina/ Photo: Bojan Stevanović

Protagonisti u spotu su mladi glumci Stefan Komatina i Kaja Baničević kojoj je ovo druga saradnja sa bendom, posle angažovanje u spotu za pesmu “Ko sam ja”:

– Divno smo sarađivali, njih dvojica su divni ljudi, zaista, nikakav problem nismo imali. Od početka među nama vlada izuzetno prijateljska atmosfera, sve je teklo nekako lako, lepo i spontano. Kolega Stefan i ja smo imali slobodu da iskreiramo na snimanju spota i ponešto po svom doživljaju te pesme, a meni se sad kao gledaocu- baš dopada i ovaj spot. Kao glumici, bilo mi je ovo izuzetno iskustvo i unapred se radujem novim saradnjama sa ovim bendom – izjavila je Kaja.

Uprkos nazivu pesme, Stefan i Nemanja kažu da ona ipak nosi i neku dozu optimizma. A ako ga ipak ne prepoznate, Nemanja Savić se našalio i ponudio moguće “rešenje”:

– Evo s obzirom da je danas prvi februar, protagonisti u našem spotu ili možda neki drugi parovi – imaju vremena do 14. februara, do Dana zaljubljenih- da se pomire 🙂 Šalim se, naravno. Doza optimizma je prisutna uvek, naravno… A mi ćemo, ohrabreni i motivisani odličnim prijemom našeg prvog albuma, sada da se posvetimo stvaranju i finalizaciji novih kompozicija, za drugi studijski album. Već imamo neke ideje i samo je pitanje vremena kad ćemo ponovo ući u studio, da nastavimo taj naš rad.

U planu je i koncertna promocija albuma “Rođen sa slomljenim srcem”, koju su na neki način, već započeli krajem prošle godine live nastupom na Beogradskom autorskom rok festivalu (BARF).

– Iako smo obojica angažovani kao muzičari i u drugim sastavima i imamo dovoljno izvođačkog iskustva- dugo ćemo Stefan i ja pamtiti taj prvi nastup našeg benda uživo. Odličan je bio odziv publike a njihove reakcije na našu muziku, naše pesme su, da tako kažem- baš nahranile naš umetnički, muzičarski ego. Sad još više želimo da što pre i što više nastupamo. Jedva čekamo da ponovo stajanemo pred publiku i delimo sa njima naše pesme, ljubav i energiju – poručio je Nemanja Savić u ime benda.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime