Hit Me Hard and Soft… Bili Ajliš najavila novi album

0
217
Hit Me Hard and Soft... Bili Ajliš, screenshot
Oglasi

Bili Ajliš najavila je izlazak svog trećeg studijskog albuma “Hit Me Hard and Soft” koji će biti obavljen 17. maja za Darkroom/Interscope Records.

Ajliš kaže da neće objaviti nijedan singl pre izlaska albuma, budući da je zamišljen da se sluša do kraja kao kohezivno delo.

Bili Ajliš progovorila o svojoj seksualnosti: Volim žene, ali ih se plašim…

“Hit Me Hard and Soft” napisala je Ajliš sa svojim bratom i dugogodišnjim saradnikom Fineasom, koji je i producirao album. Osim što će biti dostupan na digitalnim platformama, album će dobiti fizičko izdanje u ograničenim varijantama izrađenim korištenjem materijala koji mogu da se 100% recikliraju. Ajliš je nedavno kritikovala umetnike koji izdaju više varijanti vinila kako bi povećali prodaju.

Bili Ajliš kritikovala kolege: Štampate sve te verzije vinila samo da biste zaradili novac…

“Hit Me Hard and Soft” je njen treći album, posle “When We All Fall Asleep, Where Do We Go?” iz 2019. i “Happier Than Ever” iz 2021. godine. Prošle godine Ajliš je doprinela sa “What Was I Made For?” za film “Barbie”, a pesma je kasnije osvojila Oskara za najbolju originalnu pesmu, što je drugi put da su Ajliš njen brat Fineas pobedili u toj kategoriji.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime