Bili Ajliš progovorila o svojoj seksualnosti: Volim žene, ali ih se plašim…

0
279
Bili AjlišPhoto: press promo
Oglasi

Pevačica Bili Ajliš progovorila je o svojoj seksualnosti u intervjuu za magazin Variety.

Spekulacije, pa čak i optužbe da je gej, pojavile su se posle njenog spota za pesmu “Lost Cause” iz 2021. godine. Ona je tada u opisu na Instagramu sa slikama iza scene, napisala: “Volim devojke”, što je sada pojasnila.

Bili Ajliš se (opet) naljutila na fanove koji je kritikuju: Vi ste pravi idioti…

– Nikada nisam osećala da mogu da se povežem sa devojkama – rekla je sada Ajliš. – Volim ih mnogo. Volim ih kao ljude. Privlače me kao ljudi. Zaista me privlače. Privlače me fizički. Ali takođe me plaše, i one i njihova lepota i njihovo prisustvo – objasnila je ona.

Bili Ajliš se “skinula” s društvenih mreža: Sve sam verovala, a skoro ništa od toga nije istina…

Dodala je da se nikada zapravo nije osećala kao žena.

-Nikada se nisam osećala poželjnom. Nikada se nisam osećala ženstveno. Moram da ubedim sebe da sam, kao, lepa devojka. Identifikujem se kao ‘ona’ i slične stvari, ali nikada se nisam osećala kao devojka.

Bili Ajliš progovorila o dijagnozi koju ima od 11. godine: Zbog Turetovog sindroma svi misle da pokušavam da budem smešna, to me vređa…

Inače, pevačica je nedavno raskinula sa Džesijem Raderfordom (32), posle muzičkog festivala Koačela u aprilu.

– Možemo da potvrdimo da su se Bili i Džesi sporazumno razišli i da su ostali dobri prijatelji – rekao je pevačicin PR za Page Six tada.

Bili Ajliš: Filmovi za odrasle su mi uništili mozak, ako nije nasilno, nije mi bilo privlačno

Bili i Džesi su ostali podalje od očiju javnosti na pomenutom festivalu, nagoveštavajući da možda imaju problema u vezi, što je dodatno potvrdilo njeno pojavljivanje na Met Gali u maju bez partnera.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime