Bili Ajliš se “skinula” s društvenih mreža: Sve sam verovala, a skoro ništa od toga nije istina…

0
317
Bili Ajliš/Photo: YouTube printscreen
Oglasi

Američka pevačica Bili Ajliš otvoreno je progovorila o tome koliko ne voli društvene mreže i koliko su joj značile u životu, za podcast Konana O’Brajena “Needs A Friend”.

Bili Ajliš na muzičke platforme plasirala – “Guitar Songs”

Gostujući u pomenutom podcastu, Bili je rekla:

– Nisam više na društvenim mrežama. Sve sam izbrisala s mobilnog, što je za mene velika stvar. Ti nisi imao internet da s njim odrastaš, ali za mene je to bio tako veliki deo mog odrastanja.

Ne mog detinjstva, nisam bila iPad beba, hvala Bogu, ali iskreno, osećam se kao da sam odrastala u savršeno vreme interneta. Imala sam detinjstvo vezano uz internet i svašta sam radila. Kada sam postala tinejdžerka, pojavio se iPhone, a kako sam odrastala tako je bilo svega i svačega na internetu i to je bila moja zajednica i ja sam bila deo tog sveta.

Bili Ajliš progovorila o dijagnozi koju ima od 11. godine: Zbog Turetovog sindroma svi misle da pokušavam da budem smešna, to me vređa…

Rekla je i da kako je postajala sve poznatija i gledala svakodnevno video snimke sebe na internetu, to ju je sve više odbijalo.

– Ja jesam osoba koja ide na internet. I ne menjam se zbog toga, niti život kakav živim i jednostavno sam nastavila da radim ono što radim tokom godina. S vremenom sam shvatila da su stvari koje se o meni pojavljuju u tim videima odvratne. Nije mi se to nimalo svidelo – ispričala je Bili Ajliš.

Bili Ajliš: Filmovi za odrasle su mi uništili mozak, ako nije nasilno, nije mi bilo privlačno

Govorila je i o zavisnosti koju je spoznala uz Internet.

– Još jedna stvar koja me izluđivala u vezi s internetom je to koliko te čini lakovernim. Sve što sam pročitala na internetu, verovala sam. Pouzdano znam da je to glupo, i ne bi to trebalo da činim jer imam dokaz da to sve što pročitam nije baš sve istina. Zapravo, skoro ništa od toga nije istina.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime