Elektro-akustični pop sastav Detout stiže 24. maja u Bitefartcafe

0
135
Detour/ Photo: Promo
Oglasi

Jedan od najpopularnijih elektro-akustični pop bendova u regionu, Detour, ponovo dolazi u Beograd gde će održati koncert 24. maja u klubu Bitefartcafe.

Detour je nastao kao nastavak benda Yammat, a od 2006. godine nastupaju pod sadašnjim imenom. Njihov treći album “A što ak ja…” postao je prelomni u karijeri grupe, osiguravši im titulu “Perjanice novovalnog popa” i nagradu Porin za najbolji pop album u 2014. godini.

Autorska virtuoznost i kreativnost benda ne prestaje ni danas, a njihovi singlovi poput “Šarena”, “Slavlje”, “Hawaii” i “Klaun” to i potvrđuju.

Detour/ Photo: Promo

Sada vam ovaj popularni bend donosi priliku da uživate u njihovim hitovima uživo.

Njihova moć leži, ne samo u njihovim najnovijim hitovima, već i u pesmama starijeg datuma, poput “Ljeto počinje”, “Mjesec”, “Gledano sa strane” i “Prijatelj” koje su se našle na njihova prva dva studijska albuma.

Ovaj popularni bend će vas odvesti na nezaboravan muzički put kroz vreme, donoseći vam ono najbolje iz svake faze svoje karijere.

Detour/ Photo: Promo

Detour je danas prepoznatljiv među poklonicima kvalitetnog, savremenog, elektro – akustičnog pop zvuka.

Bend je ostvario uspehe i sa novijim albumima kao “Tourdetour”, koji je nagrađen na Rock & Off i Porin nagradama.

U 2023. godini objavljeno je novo izdanje sastava kojim najavljuju dugoočekivani, veliki, zagrebački koncert kojeg će pratiti i regionalna turneja, pa tako i koncerti u Beogradu.

Ulaznice su dostupne za svim prodajnim mestima Ticket Vision, kao i na sajtu tickets.rs.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime