Gven Stefani pred veliki povrtak No Doubt: Da li sam spremna? Nisam… ali biću

0
208
Gven Stefani, screenshot YouTube @kroq
Oglasi

Pevačica benda No Doubt, Gven Stefani, u novom intervjuu govorila je o ranim danima benda kao i njihovom iznenađujućem ponovnom okupljanju.

Dok je govorila za KROQ, pevačica je slušala deo intervjua koji je dala stanici na početku svoje karijere, što je podstaklo da progovori o tome kako je bilo u bendu No Doubt pre nego što su postali poznati.

Okuplja se legendarna grupa No Doubt… videćemo da li samo za jednu svirku

– Nismo to radili da bi uspeli – objasnila ona. – Radili smo to jer smo bežali od škole i svih drugih obaveza u životu. Bila je to čista strast, znate? Znali smo da pravimo muziku koju niko neće baš… bila je vrlo specifična za nas. Nije bilo ništa što se ‘dešavalo’ trenutno, pa gde se tu mi uklapamo? Nismo se uklapali.

No Doubt su nedavno najavili svoj šokantan povratak i potvrdili da će nastupiti na ovogodišnjem festivalu Coachella za svoj prvi puni koncert zajedno skoro deceniju. Legendama ska-punka će se pridružiti Lana Del Rej, Doja Kat i Tajler, The Creator kao glavni izvođači festivala, kao i Blur, Sublime, Justice, Lil Uzi Vert, Ice Spice i mnogi drugi.

(OLD PICS ARCHIVE) Kad je bila klinka, Gven Stefani je jurila autogram ove zvezde…

Govoreći o ponovnom okupljanju benda, Stefani priznaje da No Doubt još nisu počeli sa probama za festival.

– Lično mislim da ne bi trebalo ni da vežbamo i da se jednostavno pojavimo na sceni i vidimo šta će se desiti – našalila se pevačica. – Samo da napravimo nešto zaista ‘edgy’. Šalim se, mislim da će biti zabavno; mislim da ćemo ući u prostoriju i zaista biti licem u lice i samo početi da se smejemo, jer ima toliko prošlosti između nas. Proveli smo zajedno tako dobar period života.

Florence and the Machine obradili “Just A Girl” benda No Doubt

– To je kao da su stvari iz devedesetih i događaji iz tog perioda toliko daleko da sada vidite samo ostatke toga – nastavila je ona. – Kao, ‘Oh moj Bože, nekada sam nosila pantalone na taj način a sada ih opet viđam u tržnom centru!’ To je neka vrsta recikliranog vremenskog perioda gde ponovo počinjete sebe da vidite i preživljavate. To čak postoji u muzici, znate to. I tako je uzbuđujuće, mislim da će biti epski, spremna sam da ih sve izujem iz cipela. Ako dolazite na Coachellu, bolje budite spremni. Bolje počnite sa svojim čučnjevima, trčanjem, morate da budete u kondiciji. Ja jesam – još nisam spremna, ali biću – relka je Stefani.

Pogledajte kompletan intervju sa Gven Stefani:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime