Grajms na društvenim mrežama podelila deo singla koji njena izdavačka kuća – ne želi da objavi

0
197
Oglasi
Grajms/Photo: facebook printscreen
Grajms/Photo: facebook printscreen

Ranije ovog meseca, Grajms je objavila da je završila snimanje šestog studijskog albuma. Opisujući vajb ploče, umetnica je objasnila da je koncept “svemirska opera”, a ploča se vrti oko lezbejske AI romanse.

Sada je muzičarka na društvenim mrežama objavila deo nove numere – pod nazivom “100 Percent Tragedy”. Prema objavi, međutim, njena izdavačka kuća ne želi da objavi ovu pesmu. “Moja etiketa misli da ovo nije singl, šta vi mislite?”, napisala je na TikToku.

Pevačica Grajms, partnerka Ilona Maska, na meti hejtera posle izjave da je “veštačka inteligencija najkraći put do komunizma”

Njen poslednji album, “Miss Anthropocene”, objavljen je sa indie izdavačkom kućom 4AD. Njen novi album, međutim, biće objavljen za Columbia records, nakon što je pevačica najavila da će “Miss Anthropocene” biti njen “poslednji album za moju sranje izdavačku kuću”.

Inače, Grajms je putem Instagrama otkrila i da se pridružuje streaming platformi Discord kako bi igrala igre sa obožavaocima i puštala neobjavljenu muziku.

Prošlog meseca, pop muzičarka Raie javno je izrazila svoje frustracije zbog svoje izdavačke kuće Polidor – tvrdeći da namerno odugovlače s izlaskom njenog debi albuma.

– Radila sam sve što su me hteli, menjala sam žanrove, radila 7 dana u nedelji, pitajte bilo koga u muzičkom biznisu, oni znaju – izjavila je u emotivnom nizu tvitova koji su pokrenuli razgovore o tome kako izdavačke kuće maltretiraju izvođače.

Inače, Grajms je prošle nedelje (17. jula) najavila da će se pridružiti will.i.am-u i Alanis Moriset kao sudija u “prvoj svetskoj seriji takmičenja u pevanju avatara”, Alter Ego. Slično njenom digitalnom avataru “WarNimph”, koji je predsatvljen na društvenim mrežama radi promocije “Miss Antropocen” prošle godine kada je bila trudna, emisija će “spojiti talenat i tehnologiju”, a u njoj će se učesnici takmičiti kao njihovi “avatari iz snova”.

Pogledajte deo “odbijene” pesme:

@grimes100% Tragedy #grimes #dancer #choreography #100%Tragedy ????????????‍♀️ @symonekimeka @rayjrv♬ 100 Percent Tragedy by Grimes – Warnymph

HL/Izvor: dazeddigital.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime