Brus Springstin snimio album sa obradama njemu omiljenih soul pesama…

0
349
Oglasi
Brus Springstin/Photo; Menart promo

Novi studijski album Brusa Springstina “Only The Strong Survive” , dvadeset prvi u njegovoj karijeri, izaći će 11. novembra pod etiketom Columbia Records.

Reč je o kolekciji od 15 velikih soul pesama sa muzičkih kataloga legendarnih etiketa kao što su Motown, Gamble and Huff i Staxx. Pesme su lični favoriti Brusa Springstina, a na albumu gostuju Sem Mure (vokal), Rob Mates (aranžmani za duvačke i žičane instrumente), dok prateće vokale pevaju Suzi Tajrel, Lisa Lovel, Mišel Mur, Kertis King Jr., Denis Colins i Fonzi Tornton.

KAKO SE BRUS SPRINGSTIN PRETVORIO U – VUDIJA ALENA

– Želeo sam da napravim album na kome samo pevam. A ne postoje bolje pesme od velike američke pesmarice šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog veka. Inspiracija su mi, između ostalih bili Levi Stabs, Dejvid Rafin, Džimi Rufin, the Iceman Džeri Batler, Dajana Ros, Dobi Grej i Skot Voker. Trudio sam se da ih što bolje predstavim i njih i fantastične kompozitore ovih proslavljenih nota. Moj cilj je bio da savremena publika doživi njenu lepotu i radost, kao što sam i ja, kada sam prvi put čuo te pesme. Nadam se da ćete uživati u slušanju baš kao što sam ja uživao u pravljenju ovoga albuma- izjavio je Brus Springstin.

Brus Springstin – Only The Strong Survive, cover

“Only The Strong Survive” je snimljen u studiju Thrill Hill Recording u Nju Džersiju. Producent je Ron Anjelo, tonski snimatelj Rob Lebret, a izvršni producent Džon Landau.

Prethodni album američkog kantautora, “Letter To You” (2020, Columbia Records) debitovao je po izlasku na prvim mestima top lista u 11 zemalja.

ISTRAŽIVANJE OTKRILO NEVEROVATNU STVAR… ROKERI “DERU” NA CENAMA ULAZNICA ZA KONCERTE, SPRINGSTIN I METALLICA – SAMO ZA BOGATAŠE

Februara naredne godine, Brus Springstin i The E Street Band kreću na veliku međunarodnu turneju, za koju je već sada prodato preko 1.6 miliona karata širom SAD i zemalja Evrope.

Poslušajte prvi singl sa budućeg albuma, obradu kompozicije “Do I Love You (Indeed I Do)”, koju je napisao i otpevao Frenk Vilson i pogledajte spot čiji reditelj je Tom Zimni.

Pogledajte i posebnu video poruku koju je snimio Springstin vezano za album “Only The Strong Survive”.

Redosled pesama na albumu “ONLY THE STRONG SURVIVE”
1. Only the Strong Survive
2. Soul Days feat. Sam Moore
3. Nightshift
4. Do I Love You (Indeed I Do)
5. The Sun Ain’t Gonna Shine Anymore
6. Turn Back the Hands of Time
7. When She Was My Girl
8. Hey, Western Union Man
9. I Wish It Would Rain
10. Don’t Play That Song
11. Any Other Way
12. I Forgot to Be Your Lover feat. Sam Moore
13. 7 Rooms of Gloom
14. What Becomes of the Brokenhearted
15. Someday We’ll Be Together

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime