Google, 5G mreža i Britanci smislili “genijalnu” online igru… Na Google mapama skriveno više 40 filmskih klasika za besplatno gledanje, samo treba da se povežete…

0
171
Oglasi
Mobilni telefon/Photo: Unsplash.com
Mobilni telefon/Photo: Unsplash.com

Brojni omiljeni britanski filmski naslovi biće raštrkani po Google mapama, izazivajući ljubitelje filma da ih pronađu i gledaju besplatno.

Inicijativu “virtualni lov na film”, pokrenuo je Google u sklopu kampanje Google Pixel koji će predstaviti mobilno bioskop tokom ovog meseca u saradnji sa Britanskim filmskim institutom.

GORAN BARE O 5G MREŽI… AKO SE ŠALIO, DOBRO JE. AKO NIJE…

Tragovi u vezi sa lokacijama na kojima su filmovi postavljeni biće objavljeni uoči same potrage za ostvarenjima među kojima su “Skyfall”, “Shaun of the Dead”, “Phantom Thread” i “Wallace i Gromit: Curse of the Were-Rabbit”.

NIJE TEORIJA ZAVERE, NEGO OZBILJNA NAUČNA STUDIJA: ŠANSE DA STVARNO ŽIVIMO U MATRIXU SU 50-50

Korisnici će moći da pretražuju mapu Velike Britanije kako bi pronašli ključne lokacije sledeći brojne tragove, a filmovi će tada biti dostupni za gledanje sa bilo kojeg mesta.

Učesnici će morati da osiguraju da se njihov mobilni uređaj poveže sa 5G mrežom kako bi mogao da pogleda pronađeno ostvarenje. Baš zanimljivo.

HL/Izvor: bosonoga.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime