Golub pred nastup Goblina na Arsenalu: Svi me pitaju za Kijanua Rivsa i njegov bend… poštujem ga kao glumca

0
357
Goblini, Arsenal fest 2022/ Photo: AleX
Oglasi

Arsenal Fest ove godine se održava po 14. put u prostoru Kneževog Arsenala u Kragujevcu od 27. do 29. juna.

Na ovogodišnjem Arsenalu nastupiće velika domaća, regionalna i svetska imena, među kojima je i grupa Goblini. U susret festivalu frontmen Branko Golubović doa je obiman intervju ta oficijelni sajt festivala u kome je koji je pričao o svojoj knjizi, napuštanju Srbije, ali i šta fanovi mogu da očekuju na nastupu Goblina u Kragujevcu.

Ko su, zapravo, “Deca iz komšiluka” – jedna sasvim drugačija priča o Goblinima…

Naravno, imao je i poruku za neku novu “decu iz komšiluka”:

– Novoj “deci iz komšiluka” poručujem da ne naprave grešku koju su napravili stariji drugari iz komšiluka. Obratite pažnju šta radite, kako se borite, protiv koga se borite, i za koga se borite. Moraju svi da polažu račune za to što rade, što će da rade i da održe svoja obećanja inače, ništa se neće promeniti u ovoj zemlji – rekao je Golub.

Osvrnuo se i na gostovanje čuvenog glumca Kijanua Rivsa i njegovog benda Dogstar na Arsenalu.

– Imam dosta drugova i drugarica, što ne mora da znači da pod obavezno moraju da slušaju Gobline, neki od njih ne slušaju moju muziku, samo su dobri prijatelji, i takvi prijatelji obično ne dolaze na koncerte Goblina. Međutim, kada je pukla priča da Kijanu Rivs svira iste godine kad i mi, tačnije ove godine na Arsenalu, i onda je krenulo od tih, pretežno drugarica, interesovanje da dođu da slušaju Gobline. Ja reko’: “Da, da, ne dolaziš da slušaš nas, nego Kijanu Rivsa”. Samim tim što nećemo svirati isto veče, ta neka guest lista će biti prilično kraća, što i nije tako loše, da se ne pravi gužva – rekao je Golub i dodao:

Read&Roll: Knjige koje se čitaju – glasno… “Izgužvane misli” Branka Golubovića Goluba, ili zašto je znoj krv rokenrola

– U principu sam prvi put poslušao te neke pesme koje radi sad kad sam saznao da dolaze na Arsenal Fest, u principu nisam ni znao… Poštujem ga kao fantastičnog glumca, ima dobrih tu par filmova koje smatram mojim omiljenim filmovima… Mislim, šta bih mu rekao. Pružio bih mu ruku, i zahvalio bih mu se za sve to što je uradio, pričam o njegovoj glumačkoj karijeri, ali odslušao bih taj bend, ako mi se pruži šansa, zašto da ne. Verovatno zvuče dobro uživo, ali on je za mene ipak sjajan glumac.

Kompletan interevju sa Brankom Golubovićem pročutajte na OVOM LINKU.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime