The Bad Week… Promocija novog albuma “It is how it is” 13. juna u Multimedia Music Record Store

0
57
The Bad Week/ Photo: Duško Rastović
Oglasi

Promocija drugog albuma “It is how it is” novosadske grupe The Bad Week biće održana u četvrtak, 13. juna u 18:00 časova u Multimedia Music Record Store (Sremska 2).

Album”It is how it is” sniman je 2023. i 2024. godine u Multimedia Music studiju (Beograd). Ton majstori bili su Nebojša Brdarić i Luna Škopelja. Mix i master radili su Boris Jovanović i Boris Krstajić @ Master Blaster Studio. Gostujući muzičari na albumu su Nenad Patković (bas gitara i električna gitara), Luna Škopelja (glas), Ana Kovačević (glas) i Irena Ševarlić Nejgebauer (glas).

– Album govori o ličnim iskustvima i osećajima koji nas takvi kakvi jesu inspirišu zanastanak pesama koje se nalaze na njemu, i zbog toga album nosi takav naziv”Tako je kako je” – “It is how it is – kazali su članovi benda i dodali:
– Priča o spoznaji konačnosti jednog ljudskog života izbog toga na koji način doživeti ljude oko sebe, voleti ljude oko sebe i kakoim pružiti nežnost i poštovanje koje zaslužuju.

Na promociji u Multimedia Music Record Store The Bad Week odsviraće pesme sa novog izdanja, a odmah posle toga, svoj novi album predstaviće i publici u Kraljevu (14. juna, Thrill Bar Galery), Inđiji (15. juna, Kuća Piva) i u Zagrebu (21. juna, Route 66).

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime