Glumica Sintija Nikson počela štrajk glađu zbog ubijanja civila u Gazi…

0
154
Sintija Nikson, screenshot YouTube
Oglasi

Sintija Nikson, zvezda serije “Seks i grad”, pridružila se demonstrantima ispred Bele kuće koji su tražili trajni prekid vatre u Gazi.

57-godišnja glumica potvrdila je da će dva dana štrajkovati glađu kako bi privukla pažnju na probleme sa kojima se suočavaju Palestinci koji su usled izraelske blokade ostali bez hrane i vode.

Suzan Sarandon kritikovala Izrael, pa izbačena iz najveće holivudske glumačke agencije

Ona je tokom demonstracija izjavila, prenosi Time, kako štrajkaju glađu da bi pokazali predsedniku Bajdenu šta se događa u Gazi te kako on ima moć da uspostavi trajni prekid vatre.

– Ništa od ovoga nije normalno. Ništa od ovoga nije rutina i ne može se dopustiti da se išta od ovoga nastavi – izjavila je Nikson.

Rodžer Voters ponovo gura “prst u oko”: Hamas nije kriv, Izraelci izmišljaju zločine…

Ona je pokušala da stavi veliki broj poginulih Palestinaca u kontekst 20-godišnjeg vojnog angažmana SAD u Avganistanu, dok je takođe spominjala otprilike 1.200 Izraelaca ubijenih u Hamasovom napadu 7. oktobra. Predstavljajući se kao “majka jevrejske dece čiji su baka i deda preživeli Holokaust”, rekla je:

– Za sedam nedelja Izrael je ubio više civila na malom pojasu zemlje nego što je ubijeno u 20 godina rata u celom Avganistanu. Umorna sam od ljudi koji to objašnjavaju govoreći da su civilne žrtve rutinski ratni danak. U ovim brojkama nema ničeg rutinskog. Ne postoji ništa rutinsko u vezi sa ovim smrtnim slučajevima.

@skynews #SexAndTheCity #actress #CynthiaNixon in #hunger #strike #protest demanding permanent #Gaza #ceasefire ♬ original sound – Sky News

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime