Glumac Nikolas Holt nokautiran u novom filmskom spotu Rolling Stonesa za “Mess It Up”…

0
183
The Rolling Stones_Press Photo_credit Universal Music Serbia
Oglasi

The Rolling Stones su u promociji novog albuma “Hackney Diamonds” posvetili ogromnu pažnju video prezentaciji pesama. Tako je i najnoviji spot, za pesmu “Mess Ut Up”, prava filmska priča u kojoj britanski glumac Nikolas Holt igra dečka koji ne zna šta ima, sve dok to što ima – ne nestane.

Kit Ričards: Stones će ići na hologramske turneje i kad mi budemo mrtvi… niko me ne pita da li mi se to sviđa

U malom filmu, koji je režirao Calmatic, saradnik Kendrika Lamar i Anderson .Paak, Holt izlazi iz burne veze i pleše kroz godišnja doba. Kako vreme prolazi, on pušta neurednu bradu dok Stounsi pevaju: “Oh, I said I’m sorry, mmm, I know it ended bad/You came to the right place, baby, at the wrong time, it’s kinda sad”.

Šta se dobije kad se spoje The Rolling Stones, Lejdi Gaga i Stivi Vonder? Da… “Sweet Sounds of Heaven”

Kada i Holtov lik dođe do ove spoznaje, pomalo je prekasno. Kada se vrati kući, nalazi ulazna vrata zaključana, dok na drugoj strani čeka dečak. Bio je odsutan nekoliko godina, verujući da je bolje sam, a žena koju je ostavio reaguje uplašeno, umesto da slavi njegov povratak… Sledi jedan istinski nokaut, ali da vam ne spojlujemo baš sve, pogledajte spot na dnu članka..

To je to što smo čekali… The Rolling Stones objavili video singl “Angry”

Holt je, inače, druga holivudska zvezda koja je ove godine regrutovana da se pojavi u spotu Rolling Stonesa. U septembru, bend je podelio prateći vizuelni materijal za pesmu “Angry”, u kome blista zvezda serija “Euphoria” i “Anyone But You”, glumica Sidni Svini.

Pogledajte spot za “Mess It Up”:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime