Glumac iz serije “Breaking Bad” hteo da organizuje sopstveno ubistvo, kako bi njegova deca dobila novac….

0
169
Đankarlo Esposito u "Better Call Saul", promo
Oglasi

Đankarlo Esposito gostovao je u novoj epizodi emisije “Jim & Sam” na radio stanici SiriusXM gdje je promovisao novu seriju “Parish” u kojoj ima glavnu ulogu.

Naravno, bilo je neizbežno prisetiti se njegove kultne uloge Gusa Fringa u seriji “Breaking Bad”, a glumac je otkrio kako je, neposredno pre nego što je dobio tu ulogu, razmišljao da organizuje sopstveno ubistvo kako bi njegova deca dobila novac od njegovog životnog osiguranja. Sve se, naravno, promenilo dobijanjem te uloge nakon čega je postao respektabilan tv glumac koji je poslednjih godina glumio i u hvaljenim serijama kao što su “The Mandalorian” i “The Boys”.

Dočekasmo… “Breaking Bad” dvojac se vraća, kažu biće “krvavo i bolno”

Sve to događalo se 2008. godine kada se Esposito našao na ivici bankrota.

– Pitao sam se tada ‘Isplaćuje li se životno osiguranje ako neko počini samoubistvo?’ Moja supruga nije znala da postavljam takva pitanja. Počeo sam s planom. Ako nađem nekog da me ubije, moja deca će dobiti novac od osiguranja. Imam četvoro dece. Želeo sam da imaju normalan život. Bio je to težak trenutak u mom životu. Doslovno sam razmišljao o samouništenju kako bi oni mogli da prežive. Toliko sam tada nisko pao – objasnio je glumac.

Odabrana najbolja TV serija svih vremena… “Breaking Bad” ispred “Sopranovih” i “Igre prestola”

– To je bio prvi nagoveštaj da postoji izlaz, ali u tom slučaju ne bih bio dostupan svojoj deci – dodao je Esposito. – Tada sam počeo da razmišljam da to nije održivo jer bi bol koju bih im naneo trajala doživotno, postojala bi i doživotna trauma. Svetlo na kraju tunela bila je serija “Breaking Bad”.

Esposito se pojavio kao Gus Fring u 26 epizoda serije “Breaking Bad” a tu ulogu ponovio je i u 34 epizode serije “Better Call Saul”. Početkom ove godine rekao je za britansko izdanje magazina GQ kako je zainteresovan za ponavljanje uloge Gusa po treći put u seriji koja bi opisala kako je postao negativac.

Entoni Hopkins bindžovao “Breaking Bad”, pa napisao neverovatno pismo glavnom glumcu…

– Da, voleo bih to – rekao je. – Pozadina priče je da je on bio vojnik koji se probijao kroz činove i mogao je da postane predsednik, čak možda i diktator, i preuzme vlast. Ali, želeo je da učini nešto što drugi ne mogu i želeo je da kontroliše sopstvenu sudbinu. I tako je stvorio novi život u Americi i postao diler metamfetamina, biznismen.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime